Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rejtegetnéd Orbánt és Gyurcsán...

Rejtegetnéd Orbánt és Gyurcsányt a házadban?

Figyelt kérdés

Játszunk el a gondolattal:

2014-ben Jobbik kerül kormányra.Jön az elszámoltatás(20 év a 20 évért).Orbán és Gyurcsány menekül.Épp a te házadnál állnak meg,bekopognak és kérik hogy rejtsd el őket a szekrényedben a rájuk vadászó csendőrök elől.

Mit teszel?

A,Becsapod az ajtót.

B,Beinvitálod őket a lakásodba,hellyel és friss üdítővel kínálod őket,majd bemész a szobába,előveszed a fegyverszekrényből a puskát és egyéni elszámoltatást tartassz.

C,Beengeded őket,elrejted a szekrénybe mindkettőt.Majd gyors tárcsázod a csendőrséget...

D,Segítséget nyújtassz nekik,elrejted őket.

2011. máj. 2. 00:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
Szólnék a Jobbiknak, hogy nálam rejtőznek, aztán mikor Kulcsár Gergely belép a házamba, előkapom a fegyvert és lelövöm.
2011. máj. 2. 10:12
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Baracsi Attila.: Ennek az országnak amúgy is lőttek,nem kell ahhoz a jobbiknak kormányra kerülnie.
2011. máj. 2. 11:43
 13/28 hollófernyiges ***** válasza:
57%
Szólnék a román NATO-katonáknak a szomszéd házban.
2011. máj. 2. 14:50
 14/28 anonim ***** válasza:
17%
E, Jelentelek a moderátoroknak.
2011. máj. 2. 16:39
 15/28 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy meg szép dolog az álmodozás, csak ébredj is fel. Orbánnak amúgy sem volna miért menekülnie. Viszont még a gondolat is rémisztő. A mai világban egy csürhe az ország élén. Álmodozzatok csak. Sok semmirekellő.
2011. máj. 2. 16:43
 16/28 anonim ***** válasza:

nem rejteném el.

"Beinvitálod őket a lakásodba,hellyel és friss üdítővel kínálod őket,majd bemész a szobába,előveszed a fegyverszekrényből a puskát és egyéni elszámoltatást tartassz. "

te ezt meg mernéd csinálni? Mert én igen, viszont szerintem te nem.

2011. máj. 2. 19:15
 17/28 anonim ***** válasza:
Persze....Hullazsákban!
2011. máj. 4. 17:23
 18/28 Dick Esmen ***** válasza:
Bármennyire is utálom őket,egyiket se adnám ki és nem is végeznék velük.MERT ŐK IS EMBEREK(legalábbis amíg én rejtem őket).
2011. máj. 4. 17:48
 19/28 anonim ***** válasza:
igen, egy betonkockában a pincében
2011. máj. 4. 18:06
 20/28 anonim ***** válasza:

"kolopele válasza:

E, Jelentelek a moderátoroknak."

Árulkodunk-árulkodunk?

Kérdeztek tőled.

2011. máj. 4. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!