Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki akarna még most is a...

Ki akarna még most is a Fideszre szavazni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Én eddig se rájuk szavaztam, vicc amit csinálnak, és még be se látják ha hibáznak.Orbán egy kis Hitler. Nem normális, látszik a kis csapatán is.Elhitetik az emberekkel, hogy igen, mi megmutatjuk Európának, mi gazdaságunk lesz virágzó. Vagy az ő látásmódja zavaros, vagy hülyének nézz mindenkit, hogy befektetők nélkül virágozni fogunk egyedül Európában és mindenki rólunk vesz példát.
2011. okt. 11. 20:03
 12/23 anonim ***** válasza:
7%
Befektetők nélkül? Kína az mi?
2011. okt. 11. 20:09
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Ne nevettes már ezekkel az előkapott befektetőkkel. El fognak menni. Nagyon hangzatos volt és annyi.Egyébként, aki írta, hogy mindenhol gáz van, a Fidesz miért hülyítette az embereket, hogy nálunk nem a válság hozta a s.art, hanem az Mszp.Mindent rájuk dobáltak, követelték a megoldást és csak hitegettek mindenkit. A programjukból még a mai napig nem láttam semmit, olyanok, mint a sorozat forgatókönyv írok, eseményekre írják a történést és nem felépítenek.
2011. okt. 11. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
4%
Én.
2011. okt. 11. 20:46
 15/23 anonim ***** válasza:
57%

Akar a halál - csak lehetne egy kicsit gyorsabb.

Ez úgy működik, hogy:

- egy évig fogjál mindent az előző kormányra - ha nem jön be,

- akkor két évig szervezd át - és ha még így sem sikerül,

- egy évig hazugságokkal ígérj meg a népnek mindent, hogy ismét rád szavazzanak.

(Kovács Gültem válasza:

Befektetők nélkül? Kína az mi? -

Orbán járt Egyiptomban, Tunéziában és felütötte fejét a forradalom. Kínából is ez fog jönni.

Egyébként hol ültél - ha nem titok?)

2011. okt. 11. 20:50
 16/23 anonim ***** válasza:
10%
És persze az árvízről, az iszapkatasztrófáról, sőt minden rosszról a Fidesz tehet, nem igaz? Minden józanul gondolkozó ember a Fideszre szavazna még most is.
2011. okt. 11. 22:04
 17/23 anonim ***** válasza:
88%

Mit hittetek?

Orbán megvált titeket??

Mikor rászavaztatok a fideszre nem gondolkodtatok el azon hogy miért váltották le annak idején??

Nem hogy valami javult volna hanem csak romlott..

Régen dolgoztál és haladtál.

Most meg dolgozol mint a baromállat 6 ember helyett és nem mondható hogy szinten tartod magad, csak kicsivel lassabban szegényedsz! És szerintem sokan egyetértenek ezzel velem..

2011. okt. 11. 22:08
 18/23 escrogar ***** válasza:
0%
Én.
2011. okt. 11. 23:20
 19/23 anonim ***** válasza:
30%

Én is szavaznék rájuk. (Tojok a pontozásra, de remélem páran felrobbannak az irigységtől, vagy mástól)

"Mindenki azt várta hogy eljön a gazdagság, és a jólét, de ez a mocskos Orbán nem hozta el."

Főleg az erősen kádárista hajlamúak várják mástól azt, hogy gazdagságot, vagy legalábbis változást hozzon az életükbe. A reálisan gondolkodók tesznek is érte legalább egy keveset. Nem a kommentvitézkedésre gondolok, azzal úgysem értek el semmit.

2011. okt. 12. 07:06
 20/23 doboszoli ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Nem vagyok kádárista, sem irigy.

Nem várom imádott kormányodtól, hogy a "számba reptesse a sült galambot"

Egyet várok: a galambot, amit ÉN megfogtam, ne vegye el tőlem, különböző népegészségügyi, galambvédelmi, stb. okokra hivatkozva. Ne segítsen, de ne is várjon tőlem lojalitást.

Ugye érted??

2011. okt. 12. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!