Ki akarna még most is a Fideszre szavazni?
Akar a halál - csak lehetne egy kicsit gyorsabb.
Ez úgy működik, hogy:
- egy évig fogjál mindent az előző kormányra - ha nem jön be,
- akkor két évig szervezd át - és ha még így sem sikerül,
- egy évig hazugságokkal ígérj meg a népnek mindent, hogy ismét rád szavazzanak.
(Kovács Gültem válasza:
Befektetők nélkül? Kína az mi? -
Orbán járt Egyiptomban, Tunéziában és felütötte fejét a forradalom. Kínából is ez fog jönni.
Egyébként hol ültél - ha nem titok?)
Mit hittetek?
Orbán megvált titeket??
Mikor rászavaztatok a fideszre nem gondolkodtatok el azon hogy miért váltották le annak idején??
Nem hogy valami javult volna hanem csak romlott..
Régen dolgoztál és haladtál.
Most meg dolgozol mint a baromállat 6 ember helyett és nem mondható hogy szinten tartod magad, csak kicsivel lassabban szegényedsz! És szerintem sokan egyetértenek ezzel velem..
Én is szavaznék rájuk. (Tojok a pontozásra, de remélem páran felrobbannak az irigységtől, vagy mástól)
"Mindenki azt várta hogy eljön a gazdagság, és a jólét, de ez a mocskos Orbán nem hozta el."
Főleg az erősen kádárista hajlamúak várják mástól azt, hogy gazdagságot, vagy legalábbis változást hozzon az életükbe. A reálisan gondolkodók tesznek is érte legalább egy keveset. Nem a kommentvitézkedésre gondolok, azzal úgysem értek el semmit.
Kedves Utolsó!
Nem vagyok kádárista, sem irigy.
Nem várom imádott kormányodtól, hogy a "számba reptesse a sült galambot"
Egyet várok: a galambot, amit ÉN megfogtam, ne vegye el tőlem, különböző népegészségügyi, galambvédelmi, stb. okokra hivatkozva. Ne segítsen, de ne is várjon tőlem lojalitást.
Ugye érted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!