Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Remélem nem a FIDESZre vagy...

Remélem nem a FIDESZre vagy az MSZPre fogtok szavazni, hanem megadjátok az esélyt másnak is ugye?

Figyelt kérdés

Itt nincs szó semmi másról, csak arra vagyok kíváncsi hogy az emberek hány százaléka látja be, hogy egyik nagy párt sem vált be.. és hányan próbálnak a kisebb pártokra szavazni, én ugyanis elítélem mind a két pártot, talán ha a kisebbeket bízzuk meg igenis odafigyelnek majd ránk az irántuk fektetett bizalom hatására.

Azt hogy miért jó, meg miért nem jó valamelyik nagy párt ne hajtogassátok, mindkettő hazudozik, legyen ennyi elég. :)

2010. jan. 12. 15:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
hát kedves kérdező.. én a saját szavazatommal nem fogom támogatni a kis pártokat.. a jobbikot azért nem mert nem értek vele egyet, az LMP-t pedíg azért, mert félek nem érik el az 5%os küszöböt.. elveszne a szavazatom.. remélem nem ábrándítottalak ki nagyon..
2010. jan. 12. 15:20
 2/24 A kérdező kommentje:

hát sajnálom, hogy te is úgy gondolkodsz, hogy elveszne a szavazatod. Viszont te is kis pártra szavaznál ami eddig 100% akárhogy is nézem :)

Elég ha azt írjátok, hogy mire szavaznátok. (nagy párt vagy kis párt, nem muszáj megnevezni)

2010. jan. 12. 15:23
 3/24 anonim ***** válasza:
43%
Még nem tudom,kire fogok szavazni.Kispártokra semmiképpen,a Jobbikra pedig meg biztosan nem.Addig még van néhány hónap,hogy döntsek.Miért ne szavazhatna valaki a Fideszre vagy az MSZP-re,ha abban bízik?A kispártok semmit nem fognak tenni,mert nem lesz elég szavazójuk,és normális programjuk sincs.
2010. jan. 12. 15:30
 4/24 anonim ***** válasza:
37%

fidesz is jó, de a Jobbik az igazi...

jah, és a jobbik NEM kispárt!

Ha a jobbik az akkor az mszp is...:P

2010. jan. 12. 15:30
 5/24 anonim ***** válasza:
66%
aki ezekután az mszp-ben bízik az nooooormális?????
2010. jan. 12. 15:31
 6/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a Fidesznek is hiába van programja ha nem teljesíti azokat amiket leírt. az Mszpről ne beszéljünk, én esélytelennek tartom hogy nyerjenek, nem is bánom, de ugyan úgy nem bízok a fideszben sem ugyanis nekik sincs programjuk, vagyis az ő programjuk az, hogy mocskolják az mszp-t, jó program nem mondom, de mást is mondhatnának néha.
2010. jan. 12. 15:42
 7/24 anonim ***** válasza:
44%

Én 100% hogy elmegyek szavazni,mert 1 szavazat is szavazat.

De nagyon valószínű,hogy nem kis pártra fogok szavazni...

2010. jan. 12. 15:58
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

"azért, mert félek nem érik el az 5%os küszöböt.. elveszne a szavazatom..."

Na, ezért nem fogják elérni a küszöböt. Túl sokan gondolkodnak így. Ha mindenki, aki CSAK EZÉRT nem szavaz a kispártokra, az félretenné az ilyen irányú félelmét és mégis kispártra szavazna, akkor meglepően magas százalékot érnének el...

2010. jan. 12. 16:14
 9/24 anonim válasza:
32%
jobbik
2010. jan. 12. 16:18
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Én kispártra fogok, mert a nagyok közt nincs olyan, akire szívesen bíznám az életemet.
2010. jan. 12. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!