Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Remélem nem a FIDESZre vagy...

Remélem nem a FIDESZre vagy az MSZPre fogtok szavazni, hanem megadjátok az esélyt másnak is ugye?

Figyelt kérdés

Itt nincs szó semmi másról, csak arra vagyok kíváncsi hogy az emberek hány százaléka látja be, hogy egyik nagy párt sem vált be.. és hányan próbálnak a kisebb pártokra szavazni, én ugyanis elítélem mind a két pártot, talán ha a kisebbeket bízzuk meg igenis odafigyelnek majd ránk az irántuk fektetett bizalom hatására.

Azt hogy miért jó, meg miért nem jó valamelyik nagy párt ne hajtogassátok, mindkettő hazudozik, legyen ennyi elég. :)

2010. jan. 12. 15:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Kis pártra fogok szavazni. Nem értem azokat az embereket, akik a szavazatuk elvesztése miatt aggódnak, ha így állnak hozzá, na ná hogy nem jut be az a kisebbik párt. Ennél nagyobb ökörséget nem sokat hallottam még...
2010. jan. 12. 16:26
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

A kis pártok vagy erőlködések mint az MDF, vagy fellángolások mint a Jobbik meg az LMP.

Nagy pártra szavazok, a Fideszre.

2010. jan. 12. 16:33
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Én szavaznék kis pártra, ha lenne olyan, amelyiknek elveivel és programjával egyet tudok érteni, valamint biztos lennék benne, hogy nem veszik el a szavazatom, és ezzel nem azokat segítem, akiket végképp nem akarok kormányon, illetve a hatalom közelében látni. Így viszont marad az egyik nagy párt.
2010. jan. 12. 16:34
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Én olyanra szavazok, akikről elhiszem, hogy jobbá tudják tenni ezt az országot.

Azt nem mondom meg hogy kire, mert akkor csak leszavaznának, de nézzünk pár dolgot!

MSZP: Ők megmutatták az elmúlt nyolc évben, hogy mit csinálnának. Támogatás elvonása a szegényektől, nyugdíjasoktól, munkásoktól és a felső tízezer támogatása.

Sikkasztás, hazudozás, hasonlók.

SZDSZ: Minden privatizálása, csak hogy a gazdag gyárosoknak jó legyen. Szabadversenyes rendszer az egézségügyben is, úgy hogy az alacsony ár a rossz minőséggel párosuljon.

MDF: Bokros. Ezzel elmondtam mindent.

Jobbik: Lehet hogy a gazdaságot és a nemzet önérzetét helyreraknák, ami jó, de olyan nemzetközi helyzetbe kevernének minket a rasszizmusukkal és xenofóbiájukkal, ami még az MSZP-nél is rosszabb lenne.

FIDESZ: Pénz elvonása a gazdag gyárosoktól és esetleg az alsóbb osztályoktól és a középosztály támogatása.

2010. jan. 12. 16:37
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
MDF. Bokros miatt, különben nem szimpatikus a párt, de Bokros ért legalább ért a közgázhoz ami jó.
2010. jan. 12. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

"arra vagyok kíváncsi hogy az emberek hány százaléka látja be, hogy egyik nagy párt sem vált be.."

Kb. 10-20% fogja "belátni". Ennyien szoktak a kispártokra szavazni. Én ezt mondjuk sokallom, de hát ez van.

Egyébként választási szezonban mindig divat arról beszélni, hogy a nagy pártok rosszak, és szimpatikus új kezdeményezéseknek kell esélyt adni. Aztán érdekes módon ezek soha sincsenek a fasorban se a választáson.

Ezen az oldalon pl. a júniusi választás előtt kb. az volt az arány, hogy az emberek 70%-a jobbikos, 20%-a LMP-s volt, szoci vagy fideszes alig fordult elő. A választási eredmény aztán egész más lett, pedig az EP-választás hagyományosan az a választás, amin, mivel nincs nagy tétje, az embereknek meg szokott jönni a kísérletező kedvük, és vannak barhiból és dacból szavazók is bőven.

"én ugyanis elítélem mind a két pártot"

Mások is, csak mások esetleg a kicsiket mégjobban :)))

2010. jan. 12. 16:55
 17/24 anonim ***** válasza:
5%

16:53

Hehehe, hát persze, Bokros az egyetlen közgazdász az országban :)))))

Na, ilyen egyszerű emberkék a kispártok szavazói, mint te :)))

2010. jan. 12. 16:56
 18/24 anonim ***** válasza:

Mszp : nem

Jobbik : nem

Kispártok : nem

2010. jan. 12. 17:11
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

FIDESZ: Pénz elvonása a gazdag gyárosoktól és esetleg az alsóbb osztályoktól és a középosztály támogatása.

Na ez az , amire a Fidesztől ne számíts!!

2010. jan. 12. 17:18
 20/24 anonim ***** válasza:
16:56-osnak: emlékezz csak a 90es évek zűrzavaros időszakára, a gazdasági instabilitásra. Nah hogy is hívták azt a csomagot? Respect Törikönyv...
2010. jan. 12. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!