Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Remélem nem a FIDESZre vagy...

Remélem nem a FIDESZre vagy az MSZPre fogtok szavazni, hanem megadjátok az esélyt másnak is ugye?

Figyelt kérdés

Itt nincs szó semmi másról, csak arra vagyok kíváncsi hogy az emberek hány százaléka látja be, hogy egyik nagy párt sem vált be.. és hányan próbálnak a kisebb pártokra szavazni, én ugyanis elítélem mind a két pártot, talán ha a kisebbeket bízzuk meg igenis odafigyelnek majd ránk az irántuk fektetett bizalom hatására.

Azt hogy miért jó, meg miért nem jó valamelyik nagy párt ne hajtogassátok, mindkettő hazudozik, legyen ennyi elég. :)

2010. jan. 12. 15:16
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Ha a kezembe nyomnának egy retour vonatjegyet, mondván: "Tessék szavazni!", lehet hogy elmennék Londonba, a nagykövetségre, de akkor is Chuck Norris-ra szavaznék, vagy valami hülyeséget kitalálnék. Aztán meg elmennék haveromhoz, ha még mindig európában van...

(egy nem-túl hasznos válasz)

2010. jan. 12. 17:57
 22/24 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeséget kérdeztem, valószínűleg a FIDESZ fog nyerni amit sajnálok, viszont nem tudom mi alapján ítéli el az egyik válaszoló a kis pártokat?? Elvégre ők még meg sem próbálhattak kormányozni. Nos mindegy, majd kiderül, én kis pártra fogok szavazni, milyen meglepő is lenne ha nyernének. :) de nem fognak :/
2010. jan. 12. 21:28
 23/24 anonim ***** válasza:

17:20

Tudod, mi volt a Bokros-csomagban? Nyilván nem.

Talán véletlen egybeesés, hogy a Bajusz Lajosba szerelmesek között még egyet sem találtam, aki tudta volna, hogy Bokros intézkedéseit mi indokolta, mik voltak ezek és mi volt az eredményük :))))

2010. jan. 12. 21:49
 24/24 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak, de én a Fideszre fogok szavazni, és csak azért, mert elégedett voltam a 4 éves teljesítményükkel, amíg hatalmon voltak.

Tudom, hogy divat minden nagy pártot utálni és mindenkivel elégedetlennek lenni, de ha azt mondanám, hogy soroljatok fel 5 olyan nagyobb kaliberű, országos intézkedést, ami nem tetszett... hát meglepően kevesen tudnának erre bármit is mondani.

Egyik barátom - aki nagy "Fideszgyűlölő", amikor megkérdeztem mi a baja párttal és mi nem tetszett neki 98-2002 között, csak annyit tudott mondani, hogy Orbán átszállítatta a szentkoronát as Parlamentbe és ez mekkora hülyeség volt és milyen drága... :)

Én nem vonom kétségbe, hogy igaza van, de ez alapján elutasítani vmit szerintem túlzás.

Amúgy én megfordítanám a kérdést kedves kérdező:

Te miért nem szavazol a Fideszre? Tudsz-e konkrétumokat mondani, vagy csak általánosságban tudsz érvelni, hogy korruptak, lopnak, csalnak, hazudnak, stb.

(nem kell válaszolnod - költői kérdés volt csak, de érdemes elgondolkodni)

2010. jan. 13. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!