Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire fogsz szavazni 2014-ben?

Kire fogsz szavazni 2014-ben?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 16:35
 81/95 anonim ***** válasza:
60%

Ez a hitel kérdés nagyon tetszik. :)

Ha jól értem, akkor a Fidesz a hibás azért, mert vannak emberek, akik hitelt vettek fel és nem tudják fizetni?

1. Az ember hitelt vett fel....

2. Nem tudja fizetni.....

3. Miért nem tudja fizetni......?

Amikor az ember MAGÁTÓL, ÖNÁLLÓ DÖNTÉSÉVEL elmegy a bankba hitelért, és a bankban Ő SAJÁT MAGA DÖNTÉSÉRE VÁLASZTJA KI A SZÁMÁRA MEGFELELŐ HITELT, akkor pisztolyt nyomva a fejéhez választott?

A pénzt hazaviszi, ELKÖLTI, majd KÉSŐBB RÁJÖN, hogy túlvállalta magát, elszámolta magát, és nem tudja fizetni.

Itt is valószínűleg a Fidesz költötte el a felvett pénzt.

Még véletlenül sem egy nagyobb autóra vagy házra ment el...

Emberek, ha egy kicsit magatokba néztek, akkor nem TI vagytok a saját FELELŐTLEN döntésetekért a hibásak???

2012. jan. 10. 20:00
 82/95 anonim ***** válasza:
0%
Hajrá fidesz!
2012. jan. 10. 22:32
 83/95 anonim ***** válasza:
84%

Jobbikra.

Nem akarok túl sokat írni ide, ezért linkelem ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=ogSLCp4Zgys

Érdemes megnézni.

2012. febr. 16. 01:52
 84/95 anonim ***** válasza:
60%
Sajnálod? Hazaárulónak nevezed? Jobb, ha tisztában vagy vele, hogy nincs egyedül a véleményével: ez a hely egy trágyadomb és a magyar társadalom tette azzá. Na, mit gondolsz, miért? Megmondom én neked, hogy ne kelljen a fityisz vagy a jobbik oldalán keresgélned: ilyen a magyar - trágyadomb kell neki.
2012. ápr. 6. 18:26
 85/95 anonim ***** válasza:
0%
olyan alternatívát tud nyújtani kéremszépen, hogy kilépünk az eu-ból és az ország méginkább nem fogja tudni magát eltartani. megadóztatják a multikat, azok kivonulnak és több 10000 munkahely szűnik meg....jah és ha esetleg kimehetsz is az országból, akkor csak vízummal...és igen lesz szép nagy magyarország visszacsatolt határokkal...meg magayr-roma háború...ezt ígérik a nagy magyar jobbik nagy magyar képviselői...
2012. okt. 2. 07:26
 86/95 cirmos62 ***** válasza:
53%

Még van másfél évünk a döntésig. Minden esetre nálam már betelt a pohár a mostani kormánnyal, ha valaki sokat hazudott, akkor az ezekre vonatkozik leginkább. Mondhatnak Gyurcsányra bármit, a tegnapi beszéde elejétől végig igaz volt. Tökéletesen tolmácsolta a nép azon rétegének szavait, akik már a kilátástalanság vagy annak határán tengődnek ebben a szegény országban. Persze, akinek most megy jól a szekér, azok szívesen éltetik Viktort, nekik semmi okuk változásra törekedni, óriási elánnal követik "szabadságharcát". Nem számít, hogy polgárai nagy része gatyából kilógó seggel, munka nélkül, segélyeken vagy már anélkül éhezik, fázik, gyerekeik esélytelenül, pénz híján továbbtanulás nélkül vergődnek itthon tehetetlenül, vagy ha nem tetszik a rendszer "el lehet menni az országból" kijelentéssel magasról tesz rájuk. Belehazudik a képünkbe,hogy csökkentette a munkanélküliséget, munkahelyeket teremtett. Könyörgöm, hol, mit? Ezrek munkahelye szűnt meg két év alatt, az ezreket alkalmazó nagy cégek pedig még az előző párt idején kezdtek megalakulni, illetve alakultam meg. Én már lassan három és fél éve nem találok munkát 50 km-es körzetben, még takarítani is csak protekciósokat vesznek fel. A statisztikákat persze úgy is lehet csökkenteni, ahogy a mi munkaügyi központunkban is teszik. Több alkalommal is ajánlották, hogy a kérésemre törölnek a regisztrációból, hogy ne kelljen három havonta lejelentkeznem, mert az oda utazás is költséggel jár.

Lényegre térve, most úgy látom, hogy itt valóban "korszakváltás kell", mert ha így folytatjuk, nem tudni meddig süllyedünk még. Bajnai Együtt 2014. mozgalma a Millával most felkeltette a figyelmem, remélem még nagyon sok más állampolgárunkét is. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy náluk jobb alternatíva nincs a kormány leváltására.

2012. okt. 24. 09:54
 87/95 cirmos62 ***** válasza:
53%
Talán még annyit, hogy Viktor szerint a "a hegy valóban magas, de van út a tetejére". Nagy kérdés, hogy hány évtized a megmászása, míg a szegények egyre csak tovább szegényedve süllyednek a mélybe, a jómódúak pedig tovább gazdagodva haladnak a csúcsra, alaposan kibiztosítva. Lehet, hogy önző vagyok, de mindenkinek csak egy élete van, és azt szeretné normális módon leélni. Én nem csak a saját - nem túl hosszú - jövőmet látom feketén, hanem a gyerekeimét is, ha ez a fajta hegyre kapaszkodás tovább folytatódik.
2012. okt. 24. 10:28
 88/95 anonim ***** válasza:
Háát, utolsó hozzászóló azért Viktorkának még mindig sokan tapsikolnak, sajna...az meg hogy megadta a kettős állampolgárságot, azzal még a végén meg is nyeri másfél év múlva a választásokat. NA AKKOR MI LESZ???!!! HA TOVÁBBRA IS ŐK MARADNAK?
2012. okt. 24. 12:44
 89/95 anonim ***** válasza:
37%

Jó sok jobbikost látok itt. Annak idején 2010-ben első szavazásomon én is lelkesen mentem szavazni és a Jobbikra szavaztam.

Akkor is olvasgattam a fórumokat meg ezt az oldalt is, néztem a youtube-os videókat és jó volt látni, hogy erősödik a párt, de szomorúan tapasztaltam, hogy még a 20%-ot sem érték el a választáson.

Nem hinném, hogy 2014-ben szavazok, mert ha szerencsém van 2018-ig biztos külföldre megyek dolgozni és élni és nem akarom befolyásolni az itteniek életét.(Minek szavazzak 2014-ben ha már mondjuk 2016-ban külföldön leszek).

Meg aztán nem biztos, hogy jót tesz nekünk nemzetközi szinten, ha a Jobbik kerül hatalomra. Ilyen zsidó és Izrael ellenes politikával a nyugati világ nagy zsidó pénzemberei könnyen betehetnek nekünk és akkor a Jobbik hozhat bármilyen döntést a gazdaság fellendítésére.

2012. nov. 29. 16:15
 90/95 anonim ***** válasza:
92%
Jobbik nélkül nem sokáig lesz Magyarország, aki ezt nem hiszi el, nem fogja fel, az óriásit téved!!!! JOBBIK, vagy Hamarosan Izrael állama leszünk!! Ez a napnál világosabb! Szebb Jövőt!
2014. febr. 11. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!