Kire fogsz szavazni 2014-ben?
"a liberélizmus enm erről szól a
liberálizmus azt jelenti mint amit a francia forradalom idejen Liberté, Egality, Fraternité
meg azt, hogy 10 évesen nem dolgozol a bányában csupaszon egy vájatban
itt maximum szabadrabló vadkapitalizmus volt, jó adag korrupcióval nyakonöntve"
Igen, eredetileg ezt jelentette, de manapság már azt értjük alatta, amit a hozzászólás végén írtál: szabadrabló vadkapitalizmus, jó adag korrupcióval nyakonöntve. Az elnevezéseken lehet vitatkozni, én mindenesetre jelenleg ezt értem liberalizmus alatt. (ami tulajdonképpen az eredeti szabadságeszmény eltúlzása, elferdítése és végletekig fokozása)
Mindenki jön itt a hitelesek megsegítésével...
Talán nem a Fidesz az, aki kőkeményen megadóztatta a bankokat?
Talán nem a Fidesz az, aki megtiltotta, hogy devizában hitelt vegyen fel valaki a házát fedezetül adva?
Talán nem a Fidesz az, aki megtiltotta a kilakoltatásokat?
Talán nem a Fidesz az, aki kikényszerítette a bankoktól a rögzített árfolyamot?
Talán nem a Fidesz az, aki megtiltotta, hogy a szerződéskor elfogadott fedezetnél TÖBBET kérjen a bank?
Az ellenzéknek soha, semmi se jó....
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:56"
- A Dél-Afrikai Köztársaság GDP-je 2011-ben 6%-ot növekedett. Bárcsak Magyarország is így "zuhanna".
"A fiatalokkal gyorsan meglenne a jobbikos 2/3-ad:)"
- Még jó, hogy a 16 évesek nem szavazhatnak...
...Talán nem a Fidesz az, aki kőkeményen megadóztatta a bankokat?...
(sajnos nagyon valószínű átterhelik a kliensre)
...Talán nem a Fidesz az, aki megtiltotta, hogy devizában hitelt vegyen fel valaki a házát fedezetül adva?...
(A hitelmizéria már lecsengett,utólagosan megtiltani már nincs
nagy értelme, hisz az emberek már megvilágosodtak)
...Talán nem a Fidesz az, aki megtiltotta a kilakoltatásokat?...
(Ezt más kormányzat alatt is megéltük)
...Talán nem a Fidesz az, aki kikényszerítette a bankoktól a rögzített árfolyamot?...
(akit tönkretett annak már mindegy. Aki gazdag annak jó lehetőség
a végtörlesztés. a harmadik csoportnak most jó,de ketyeg az óra.
...Talán nem a Fidesz az, aki megtiltotta, hogy a szerződéskor elfogadott fedezetnél TÖBBET kérjen a bank?...
(Ez talán jó dolog lesz csak legyen bank aki ad hitelt ilyen feltételekkel, hisz érthető a részükről, hogy biztosítják magukat)
Ökörköri
"Ide a tinik írnak, azért sok a jobbikos. A nagy tömeg a nyugdíjas és cigány és közalkalmazott, akik elégedettek mert jól élnek, ezek a zsideszre szavaznak és továbbra is a zsidesz fog nyerni. A dolgozók és fiatalok már kisebbségben vannak, az ő szavuk nem érvényesül. "
Hát én közel sem vagyok már tini a férjem sem és édesanyám sem, és a Jobbikra fogunk szavazni. Azt se hagyd ki a számításból, hogy 2014-re sok mostani nyugdíjas nem fog már élni, viszont nagyon sok lesz az a fiatal, akik tavaly épp lecsúsztak a szavazásról, mert nem voltak 18 évesek, a fiatalabbakról ne is beszéljünk. Aztán ha elveszik az özvegyi nyugdíjat, sok nyugdíjas fideszes sem fog már Viktorkáékra szavazni. Meg akik a 27 %-os áfa miatt már a gyógyszereket se tudják már kiváltani, örülnek ha nem halnak éhen.
De szerintem a Fidesz nem húzza ki 2014-ig, mert hamarosan éhséglázadások lesznek.
..Talán nem a Fidesz az, aki megtiltotta a kilakoltatásokat?...
(Ezt más kormányzat alatt is megéltük)
Nagyon megtiltotta. Ezért ugrott ki egy 49 éves nő múlt héten a kilencedikről amikor csengettek a végrehajtók, mert ki akarták lakoltatni. És volt munkahelye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!