Kire fogsz szavazni 2014-ben?
Érdekes, a környezetemben a legutóbbi választáson is mindenki Jobbikot mondott (én arra is szavaztam). Mégsem nyert, sőt.
Az a baj, hogy a pestieknek fogalmuk sincs, hogy mi zajlik itt keleten. Ők csak azt látják, hogy a jobbik ci.gányozik. Ha nem lenne baj azzal a népcsoporttal, akkor nem ci.-nának. Ilyen egyszerű.. Elhiszem, hogy Budapest gyönyörű és még munkájuk is van a pestieknek (bár érdemes lenne ott is közvéleménykutatást tartani)de itt keleten más világ van. A ci.nyok itt a királyok, nekik mindent lehet, ugyan nem dolgoztak becsülettel egy napot sem, amit esetleg dolgoztak abból sem adóztak, fizettek TB-t, de szülnek 8-10 gyermeket, akkor már alanyi jogon az anyuka nyugdíjas, és olyan összeget vesznek fel havonta, hogy a dolgozó, adófizető magyar államporgár csak pislog. Nem sajnálom én a pénzt senkitől sem, aki tesz érte. De ezek nem adnak országunknak értéket, nem tanulnak, buták, beszélni sem tudnak, minden második szavuk a "gecci" meg a "rák egye ki", köpködnek az utcán, buszváróban cigit kérnek, ha nem adsz (mert nem dohányzol) szidják az agyád és leköpnek. A gyerekeiket berakják a rendes iskolába, ahol a szerencsétlen magyar gyereket kikezdik, s a magyar szülő nem szólhat, bezzeg a c. szülő felmegy és megképeli a tanárt, ha az ő gyerekére rászólnak. Szóval trágya egy népség, s sajnálom hogy én kiismertem a fajtájukat. Kívánom a fideszeseknek, hogy ismerkedjenek meg közelről ezzel a társadalmi réteggel, nézzék meg hova adják azt a sok segélyt.
Miattuk tart itt ez az ország, ahol tart.
JOBBIK!
"mikor fogjátok fel, hogy mindent kintről kapunk"
Mit kapunk kintről?
- adózást a csipszre is (könyörgöm, már nem volt mit megadóztatni, erre fogták rá?!)
- magas benzinárat (aminek több mint fele még mindig adó)
- kevesebb bért jövőre a közmunkásoknak (és sajnos sok köztük a diplomás- tehát nem a 8.ált. végzettekre gondolok elsősorban)
- több bért a minisztériumban dolgozóknak..
És még sorolhatnám.
Te, vagy én mit fogunk kapni? kapunk több bért, több szabadnapot (még ami van is kétszerre kell kivenni, s lehet még szombaton is dolgozni kell)jobb ellátást a kórházban? ugyan már..
Az unió leszar minket. Látják, hogy nincs kivel beszélni. Ők sem látnak bele a valós problémákba. Papíron megkapján a statisztikát, oda pedig azt írnak, amit akarnak.
S elvileg nekik minden párt egyforma. Nem lenne szabad kivételezniük.
figyelj. mit tárgyaltak eddig? hol? nőtt a hiány..
Javult valami 1 év alatt? szerintem csak romlott. Minden drágább, a bérem kevesebb, többet adózok. Miről beszélsz?
Légyszíves ne sértegess, lehet te orbán-fan vagy, de én még megőrizném emberi mivoltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!