Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire fogsz szavazni 2014-ben?

Kire fogsz szavazni 2014-ben?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 16:35
 61/95 anonim ***** válasza:
54%

"Áramot, gázt, benzint stb."

Ennek épp egyikét sem kintről kapjuk gyerekem! Vagyis a gázt igen, de azt is úgy hogy innen viszik ki. Szerintem nézz utána a vásárhelyi gázmezőknek mielőtt okoskodsz.

2011. dec. 31. 12:58
 62/95 anonim ***** válasza:
54%

"Chilében kommunizmus volt..."

Na ez az a mondat amit még te magad sem hiszel el. A világon soha sehol nem volt még kommunizmus. Ha egyetlen országban bevezették volna, te már rég ott laknál.

2011. dec. 31. 13:02
 63/95 anonim ***** válasza:
69%

"Felesleges vitatkozni, Jobbik nem nyerhet és kész."

Szerintem az egész ország leszarja, hogy te hogy döntöttél. xD

2011. dec. 31. 13:03
 64/95 anonim ***** válasza:
54%

"aki szerint a liberálisok tették tönkre az országot az elmúlt 20 évben vagy nem tudja miről beszél vagy hazudik"

Jólvan libsikém, ülj le.

2011. dec. 31. 13:04
 65/95 anonim ***** válasza:
28%
Uramisten nehogy már a Jobbikra fecséreljétek a szavazatot:) Meg vagytok őrülve? Egy szélsőséges nacionalista párt? Tudjátok milyen következmények lennének itt. Bele sem merek gondolni
2011. dec. 31. 13:06
 66/95 anonim ***** válasza:
89%
Inkább te nézz utána, mert mindhármat kintről kapjuk.
2011. dec. 31. 13:25
 67/95 anonim ***** válasza:
37%
Jobbik! A többivel pedig a dunába!
2011. dec. 31. 14:21
 68/95 anonim ***** válasza:
18%
Ne aggódj Peti, egy-két ember bejött ide egy halom regisztrációval, azért tűnik úgy hogy ilyen sok jobbikos van. Örülhetnek ha bejutnak a parlamentbe. Bár amennyien utálják a cigányokat meg a zsidókat, megvan rá az esély hogy ezzel a maszlaggal nyernek annyi szavazatot. A Fidesz ettől nem lesz veszélyben, csak a két harmad az ami nem biztos.
2011. dec. 31. 14:34
 69/95 anonim ***** válasza:
87%
Aki a fideszre szavaz, az nem ért politikához, a felsőtízezerhez tartozik, vagy csak leragadt az ,,emútnyócévnél" ami igaz hogy rossz volt, de közel sem volt olyan szörnyű, mint a mostani fidesz-uralom. A fidesz a legnagyobb rossz a pártok közül.
2011. dec. 31. 14:35
 70/95 anonim ***** válasza:
81%

kolopele: lehet, hogy 2014-ben is a fidesz fog nyerni, de ez három tényezőnek köszönhető: 1. hogy mindig lesz egy 10-20%-os ,,droidseregük" akiket sikeresen behülyítettek.

2. direkt úgy módosítják a törvényeket, hogy nekik legyen több esélyük győzni

3. sok választópolgár már undorodik a magyar politikától (okkal) ezért nem fog szavazni egyik pártra sem. (viszont a narancsködben élők mindig biztos szavazók)

Mondjuk a 3. nem én vagyok, mert én elmegyek majd szavazni, de csak a fidesz ellen. mert mint már mondtam, a fidesz a legnagyobb rossz. Ezen nincs mit szépíteni. Diktatórikus és jogellenes törvényeket hoznak, és szánalmas gazdaságpolitikát folytatnak, ráadásul undorítóan képmutatóak. és mindezt egy hazugsággal megszerzett többség által. Jah és nem mindenki jobbikos, aki a fidesz ellen mer szólni.

2011. dec. 31. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!