Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Bajnai következő...

Mit gondoltok Bajnai következő kijelentéséről?

Figyelt kérdés
Azt mondta még semmi nem rázta meg ennyire mint a legutolsó romagyilkosság.Az nem rázta meg amikor lenyúlta a libások pénzét és többen öngyilkosok lettek miatta.Ez nem azt jelenti,hogy egyetértek a gyilkosságokkal,csak szerintem ez qrva képmutató szöveg.Kell a szavazat a kissebségtől.
2009. ápr. 28. 20:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Bajnai legalább nyilatkozott ( még ha nem is úgy gondolta ) Az előző barátunk által egy igaz embernek nevezett OV.egyik gyilkosságon sem sajnálkozott.Jó katolikus pedig csak akkor lett,amikor miniszter.Addig a nagyobb gyermekei meg sem voltak keresztelve.Időben felmérte,hogy a vallásosság kifizetődő,mert az egyházak híveiket arra biztatják,hogy Őrá szavazzanak. Tehát Ő sem különb,mint Bajnaiék.

Azt pedig,hogy művelt lenne,eddig még semmivel nem bizonyította.A focizásnak semmi köze a műveltséghez.Egyébként pedig a diplomáját Soros-ösztöndíjjal Amerikában szerezte, a Kádár-korszakban.És ez azt is jelenti,hogy pártvonalon jól állt.

Ha újra hatalomra kerül,A barátunk is rájön,hogy semmivel sem különb,mint a többiek.

Az pedig külön elkeserítő,hogy újra koncepciós pereket akar valaki ebben az országban.Lehet szeretni egy politikust,és utálni a másikat,ez mindenkinek szíve-joga,

de a gyűlölet nem vezet jóra.És egyáltalán nem keresztényhez méltó.

2009. ápr. 29. 21:16
 22/27 anonim ***** válasza:
81%
Igaz, hogy az alapszabály tiltja, hogy eltérjünk a kérdéstől, de ha már az előttem hozzászóló megtette, én is folytatom. Viktor jó katolikusságáról: Halálos ellensége, Kende Péter - akit azután kitiltatott a Magyar Királyi Televizióból - írt, hogy erdetileg Kálvinista, és állítólag a Református egyház szeratása szerint kötött házasságot. Majd a gyerekek lettek olyan vallásúak, ahogy az Ő politikai szele forgott: Van közük Római katolikus, Kálvinista és Methodista is, amelyet nem kisebb személyiség celebrált, mint Iványi Gábor lelkész, akkor SZDSZ-es országgyűlési képviselő. Annyira, jó keresztyén Viktorka, hogy a szakrális dolgokkal sincs tisztában: Evangélikus és Református templonban ugyanis a gyülekezet nem vet keresztet (Még a mi nyugalmazott róm. katolikus pap szomszédunk sem, az édesapám gyász-istentiszteletén!), és azt a katolikusoktól sem várják el!
2009. ápr. 29. 21:38
 23/27 anonim ***** válasza:
69%
Eltemették szegényt, és - ha Bajnai György Gordon nem is - Bencze József dantártábornok, országosrendőrfőkapitány ott volt a temetésen. Ott volt Orbánka is (a Kolompáréktól), de nagyon félrehúzódott, mert Neki most sok a vaj a füle mögött.
2009. ápr. 29. 21:41
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
Orvul lelőtt ember halálán nem kell örömködni, akár cigány, akár nem. Jobboldali létemre én is aggódom az ügy miatt: hülyét csinálunk magunkból, ha az orvlövészek mellé állunk. Egyszerűbb lenne a baloldal mellett kampányolni, mert ez a hangnem nekik hoz sok-sok szavazatot.
2009. ápr. 29. 21:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy korrekt, vitaképes válasz volt! - egy balodali
2009. ápr. 29. 22:20
 26/27 A kérdező kommentje:
Hát ha baloldali vagy érdekelne h az összes "baloldali" politikus miért kapitalista milliárdos.Nem sértésnek szánom,én nem szeretem a politikusokat.
2009. ápr. 29. 22:23
 27/27 anonim ***** válasza:
82%
OV nem sajnálkozott? Nem szimpatizálok vele, desztem nem is kellett volna. Semmi köze az ügyhöz nem kell neki véleményt mondani se pro se kontra. Egyik politikusnak sem kéne. Ennyi erővel minden gyilkosságnál halálesetnél mondhatna, minek? Kis Pista Alsópiripócson bebaszott és agyonverte a komáját, erre vajon kijelentené bármelyik politikus ,h mélyen megrázta az eset? Nem, mert feleslege,s ahogy itt is az. Max. annyit kellett volna mondania gordonkának is, h nincs véleménye az ügyről majd a rendőrség kideríti ki és miért csinálta.
2009. ápr. 30. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!