Mit gondoltok Bajnai következő kijelentéséről?
Kalandvágyból itthon maradok...
Jó duma nem? Én ezt szoktam mondogatni amikor hallom hogy valakinek betelt a pohár és lelécel az országból. De nagyon jó lenne ha a hazaszeretetbe nem halnánk bele. Gondolok itt az egészségügyben uralkodó állapotokra. És más egyébre is. A bajnai meg a gyurcsótány meg nem érdemli meg hogy nagybetűvel írjam a nevüket! Sok meghalt Magyar Ember halála szárad a lelkükön. Magyarország évtizedek óta olyan mint egy földön fekvő nagybeteg. És hát földön fekvőt rugdosni...a vérét szívni...
EGYETLEN EMBER SEM MÉLTÓ ARRA HOGY AZ ORSZÁG VEZETŐJE LEGYEN! Aki a kommunizmusban tanult, még mindig azok vannak a kormányban. Legyen jobb, bal vagy közép oldalon! TÖKMINDEGY. A saját hasznuk az első. JOBBOS voltam, de amióta csak a sz@rt dobálják egymásra-megelevenedett előttem egy szép kép. AMIKOR KELLENE sem fogunk össze. S hogy válaszoljak a kérdésre. bajnai úr (direkt irtam kis betűvel) kinevezeteti magát, sajtókonferenciát sajtó nélkül adja.
TISZTELT POLITIKUSOK: AKIK ti 19 éven keresztül LOPTÁTOK A PÉNZT A NÉPTŐL. AZ ÁLLAM VAGYONÁT ELHERDÁLTÁTOK SŰRGŐSEN ADJÁTOK VISSZA AZ ÖSSZES JUTTATÁST, KEDVEZMÉNYT, PRÉMIUMOT, DICSÉRETPÉNZT. MERT ahol tartunk ez az egész politikánknak köszönhető.
Romagyilkosság vs. fehérgyilkosság. BŐRSZÍN NÉLKÜLISÉGBEN HALÁLBÜNTETÉST. Akkor egy Cozma nem halt volna magyar földön.
Politika, erkölcsileg FEDHETETLEN ÁLLAMFÉRFI KELL. S jelenleg egy sincs hazánkban! Viktorka is megkapta a jutalom falatot, ahogy Fecó, Gyuszi, Torgyán és had ne soroljam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!