Azt mondta még semmi nem rázta meg ennyire mint a legutolsó romagyilkosság.Az nem rázta meg amikor lenyúlta a libások pénzét és többen öngyilkosok lettek miatta.Ez nem azt jelenti,hogy egyetértek a gyilkosságokkal,csak szerintem ez qrva képmutató szöveg.Kell a szavazat a kissebségtől.
Így van. Kell a szavazat. Bajnai is egy szemét képmutató gazember, mint az egész magyar politikai elit. Szerencsére nem minden országban van ez így, vannak még normális helyek, de nekünk ez jutott...
2009. ápr. 28. 20:57
2/27 anonim válasza:
Csak egy igaz ember él ebben a hazában. Dr. ORBÁN VIKTOR. Már alig várom, hogy újra kezébe vegye a kormányrudat, mert igaz, hogy Ő nem magas, de egy széles látókörű, az átlagosnál milliószor műveltebb, előrelátó és TÉVEDHETETLEN, igazi keresztyén ÁLLAMFÉRFI (Talán az egyetlen ebben a sokat szenvedett, 93.083 km3 területű kis országban.)
2009. ápr. 28. 21:06
3/27 anonim válasza:
Igen,igazad van.Kellenek a szavazatok,mert ha tamogatast kapnak akkor elmennek szavazni es hat tudjuk h lassan mar tobben lesznek mint mi magyarok.
En csak azt nem ertem h ezen az oldalon is felsorolta valaki es egyik nap egy masik oldalon is lattam h felsoroltak csak 2008-2009 esemenyeit ahol cigany volt az elkoveto es 3 oldal betelt vele.Es 2009-nek meg nincs vege...Ezt miert nem fujjak fel ennyire?
En sem ertek egyet a gyilkossagokkal,de erdekes egy magyar halala nincs igy felfujja.
Menjenek keressenek maguknak egy orszagot ahogy oseink annak idejen tettek de ne rajtunk eloskodjenek!
Bajnai meg jobb ha tartja a szajat azert a sok ongyilkossagert amiol o tehet...
2009. ápr. 28. 21:07
4/27 anonim válasza:
Hagyjátok Bajnait/ Mennyi van Neki hátra? 5 hét, Strassbourgban és Brüsszelben nem fog ülni egyetlen egy poszt-komcsi vagy neo-liberális. Itt már augusztusban új kormány lesz, mert Magyarországon csak egy erő létezik, az igaz Magyar Polgári Oldal. Még egyszer nem (és NE) hagyjuk magunkat legyőzni, leigázni. Igen, csak egy elvhű magyar van: Viktor. Ő a mi édesapánk, példaképünk, tanítómesterünk. Pár hét, és lemossuk a gyalázatot! Még a vörös szegfűt is betilttatjuk! Örökre!
2009. ápr. 28. 21:42
5/27 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy megrázó egy ilyen, engem is megdöbbentett (mint sok más gyilkosság is, ahol ártatlan emberek halnak meg), na de ez kissé tényleg hatásvadász duma volt tőle. De hát erről szól a politika sajnos.
2009. ápr. 28. 21:55
6/27 anonim válasza:
Meghalt? Naés majd csinálnak másikat. Bajnait csak a pénze érdekli, nemhogy a cigányokat de még a magyarokat is leszarja, egy rohadt büdös zsidó gec i.
2009. ápr. 28. 22:34
7/27 anonim válasza:
Szögi Lajos meglincselése nem hatotta meg? Mocskos gazember!
2009. ápr. 28. 22:46
8/27 anonim válasza:
Nem is cigány halt meg. Kiderült, hogy a felesége volt cigány és nem ő. De aki cigányok közé házasodik, azt már lehet is cigányozni...? Így kapóra jöhetett nekik a dolog. De van egy aprócska észrevételem...Olaszliszka után miért nem sajnálkozott egy politikus sem?
2009. ápr. 29. 07:01
9/27 anonim válasza:
Utolsó előtti! Sorolhatnánk még szép számmal, hogy hányan haltak ebben az országban értelmetlen és erőszakos halált, nem attól lesz valaki "mocskos gazember", mert nem sorol fel mindenkit.
2009. ápr. 29. 08:10
10/27 anonim válasza:
Igen, Szögi Lajos meg sorolhatnánk még...
Bajnait ha lehetséges mégjobban gyűlölöm mint gyrucsányt!!! nem írom ide mit kívánok neki mert nem akarom hogy kitiltsanak az oldalról, de nagyjából: golyó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!