Mit tartotok ma Magyarrszág legnagyobb "társadalmi" problémájának? Mi az ami a legjobban zavar benneteket?
Engem például nagyon zavar zavar a megosztottság, a képtelenség az összefogásra...
Amikor sztrájkolt a BKV, akkor a volánosok örültek, hogy lehet menni sztrájktörőnek dolgozni...
Amikor a volánosok sztrájkolnak akkor a BKV-sok örülnek...
Amikor az egyik szakszervezet, sztrájkol, mindíg akad kerékkötője, hogy biztosan ne lehessen elérni semmit.
Ezt már sokszor megfigyeltem...
Ha sztrájkol a tanár, az egészségügyis, a rendőr, a tűzoltó, akkor is mindíg akad, akinek sikerül a közhangulatot ellenük fordítani.
Ki is alakul a "Csak ne sztrájkoljon, mert még elér valamit, és akkor jobb lesz neki, mint nekem"... hozzáállás.
Fejlett országokban az emberek vállalják a nehézségeket, pályaudvarokon, repülőtereken alszanak "zokszó nélkül ha kell", mert tudják, hoy kölcsönös a szolidaritás. Legközelebb a másikért állnak ki közösen, ha kell.
Nálunk ez elképzelhetetlen, mert akkor elkésünk a munkahelyünkről. Pedig ha beértünk volna időben, akkor korábban szidhattuk volna a rendszert közösen...hátha attól megváltozik.
Ha a kérdező kommentjét lehetne "pontozni", óriási zöld ment volna.
Így csak gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!