Miért nem szereti sok magyar a cigányokat?
30 évig semmi bajom nem volt velük. Merthogy semmilyen érintkezésben sem álltam cigánnyal. Max. messziről láttam egyet-egyet.
Amióta beköltöztem a városba és megéltem már több inzultust a cigány gyerekek részéről már kezd bennem igencsak gyűlni az ellenszenv. Ezek a gyerekek egyáltalán nincsenek nevelve. Káromkodnak irgalmatlanul, lökdösődnek, paradicsommal megdobnak, letolják a nadrágjukat-bugyijukat és úgy mutatják a pucér seggüket - mindezt minden ok nélkül.
Ja és egyszer mertem rászólni az egyikre. Fél perc múlva ott termett két nő (mindkettő terhes volt és cigi volt a kezükben) és az egyik azt ordította nekem, hogy belémvágja a kését...
Miért is szeressem ezek után őket?
Az átlag magyar nem szereti a tolvaj, hazug, lusta, tisztátalan, igénytelen, elállatiasodott élősködő egyedeket a saját fajtájában sem. Tehát kitaszítja bőrszíntől függetlenül.
Akinek nem inge, ugye...de ezek sajnos mind jellemzőek a cigányságra, így magukra is veszik...és hordják büszkén!
Hagy kérdezzek vissza: Miért nem szeretik EURÓPÁBAN és a VILÁGON a cigányokat?
"A kérdező kommentje:
És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek?"
Szóval fogadjam el, hogy idős, védtelen embereket ütnek agyon nyavalyás 2000Ft-ért, vagy gyerekektől vesznek el pénzt, telefont, stb.? Te nem vagy eszednél...
"Én őket veszem alapul a cigányok megítélésében és akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol."
Akkor sem fog bántani, ha mondjuk -ne adj Isten- valamelyik családtagoddal tesznek valamit?
"Szerintem legyetek elfogadóbbak."
Ez nem rajtunk múlik...
Én csak azokat a cigányokat utálom, akik rendesek, tisztességesek, nem büdösek, lehet velük beszélgetni, de sajnos én csak egyetlen egy ilyen cigányt ismerek, ő vele is magyarként bánok.
A többi cigány nélkül beszólogat, köpködnek, lopják a kutyánkat, olyan büdösek, ha eljönnek mellettem elájulok, és ha szólok egy árva szót, már jönnek rám legalább 10-en. Egy ismerősömtől 3 nap alatt FÉNYES NAPPAL ellopták a 2 fúrót, a 2 sarokcsiszolót, meg egy harcsázó botot. De úgy, hogy az volt a szerencséje, hogy gyorsan kiugrott a kerítésen, mert az ismerősöm akkor engedte el a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!