Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szereti sok magyar...

Miért nem szereti sok magyar a cigányokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 11:44
1 2 3 4
 21/35 doboszoli ***** válasza:
79%
Én nem a cigány SZÁRMAZÁSÚ embert nem szeretem, hanem a cigány módon VISELKEDŐT, faji, ideológiai, kasztbeli és egyéb különbségektől függetlenül.
2011. szept. 29. 13:30
 22/35 anonim ***** válasza:
85%
Mit mutasson pozitívat a Magyar? én cigóval pozitívat nem láttam soha de soha! mennyi cigány él itt MO-on? mennyi az akiről pozitívumot lehet mondani vagy fordítva Magyar? én amerre jártam csak azt láttam és vettem észre hogy kegyetlen piszkosak büdösek igénytelenek, normálisan beszélni nem tudnak csak ordibálva, ha rájuk nézel majd hogy nem azonnal beléd kötnek, piszokba élnek otthon is és nekik úgy jó, kivágják a szőlőből a fát, meglopják a kertet, a jószágokat, amit tudnak hogy lakatlan vagy a gazda ritkán jár haza azt rendre feltörik és kifosszák, stb.. melyik Magyar csinálja ezeket? Ne várd hogy szeressük őket!!
2011. szept. 29. 13:34
 23/35 anonim válasza:
95%
Egyetlen normális kultúrában sem elfogadott magatartás ha az emberek azt gondolják,hogy nekik minden "jár" ami mégsem azt "elveszik".Fogad te el olyannak azokat az embereket akik úgy gondolják,hogy joguk van ellopni azt amiért te güriztél!!Minket akik tisztességes úton szerzett javakból élünk nem a ROMÁK zavarnak,hanem minden olyan ember aki lop!Ugyancsak minket békeszerető embereket nem a ROMÁK zavarnak hanem minden olyan ember aki balhét csinál illetve boldog-boldogtalanba bele köt!
2011. szept. 29. 13:40
 24/35 doboszoli ***** válasza:
91%
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a Mo.-on élő sokféle náció (sváb, tót, stb) csak ezekkel van baj. Biztos, hogy a magyarokban van a hiba?
2011. szept. 29. 13:45
 25/35 anonim ***** válasza:
18%
mert rasszisták.
2011. szept. 29. 13:45
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

30 évig semmi bajom nem volt velük. Merthogy semmilyen érintkezésben sem álltam cigánnyal. Max. messziről láttam egyet-egyet.

Amióta beköltöztem a városba és megéltem már több inzultust a cigány gyerekek részéről már kezd bennem igencsak gyűlni az ellenszenv. Ezek a gyerekek egyáltalán nincsenek nevelve. Káromkodnak irgalmatlanul, lökdösődnek, paradicsommal megdobnak, letolják a nadrágjukat-bugyijukat és úgy mutatják a pucér seggüket - mindezt minden ok nélkül.

Ja és egyszer mertem rászólni az egyikre. Fél perc múlva ott termett két nő (mindkettő terhes volt és cigi volt a kezükben) és az egyik azt ordította nekem, hogy belémvágja a kését...

Miért is szeressem ezek után őket?

2011. szept. 29. 15:51
 27/35 anonim ***** válasza:
96%

Az átlag magyar nem szereti a tolvaj, hazug, lusta, tisztátalan, igénytelen, elállatiasodott élősködő egyedeket a saját fajtájában sem. Tehát kitaszítja bőrszíntől függetlenül.

Akinek nem inge, ugye...de ezek sajnos mind jellemzőek a cigányságra, így magukra is veszik...és hordják büszkén!

Hagy kérdezzek vissza: Miért nem szeretik EURÓPÁBAN és a VILÁGON a cigányokat?

2011. szept. 29. 17:57
 28/35 anonim ***** válasza:
28%
Mert egy igen erős, milliárdokból működő jobboldali média elhitette az emberekkel, hogy a cigányok lopnakcsalnakhazudnak. Ez kirekesztést szült, ami során sok cigány nem kapott állást, és szociális körülményei miatt tényleg lopni csalni hazudni kényszerült, tehát megint csak nem kaptak munkát... ördögi kör. A magyar tőkésosztály maga generálta a romák elnyomását, kulturális hanyatlását és a szociális válságot, bűnözést. Ezt neonáci szervezetek felnagyították, mint fő problémát, és ellenségképet teremtve, kizárólag önző hatalmi érdekeinek alárendelve megalkotta a cigánybűnözés fogalmát, erre építve fasiszta típusú kampányt építve bejutott a parlamentbe. Ez a jobbik. Persze választ nem tudnak adni a kérdésre. Ezt kizárólag a tőkés gazdaság megszüntetésével, a teljes foglalkoztatottság elérésével lehet megoldani, azaz szocializmussal. kádár idején nem volt cigánykérdés. Szóval modern szocializmus és a Munkáspárt 2006 a válasz.
2011. szept. 29. 18:47
 29/35 anonim ***** válasza:
94%

"A kérdező kommentje:

És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek?"

Szóval fogadjam el, hogy idős, védtelen embereket ütnek agyon nyavalyás 2000Ft-ért, vagy gyerekektől vesznek el pénzt, telefont, stb.? Te nem vagy eszednél...

"Én őket veszem alapul a cigányok megítélésében és akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol."

Akkor sem fog bántani, ha mondjuk -ne adj Isten- valamelyik családtagoddal tesznek valamit?

"Szerintem legyetek elfogadóbbak."

Ez nem rajtunk múlik...

2011. szept. 29. 21:48
 30/35 anonim ***** válasza:

Én csak azokat a cigányokat utálom, akik rendesek, tisztességesek, nem büdösek, lehet velük beszélgetni, de sajnos én csak egyetlen egy ilyen cigányt ismerek, ő vele is magyarként bánok.

A többi cigány nélkül beszólogat, köpködnek, lopják a kutyánkat, olyan büdösek, ha eljönnek mellettem elájulok, és ha szólok egy árva szót, már jönnek rám legalább 10-en. Egy ismerősömtől 3 nap alatt FÉNYES NAPPAL ellopták a 2 fúrót, a 2 sarokcsiszolót, meg egy harcsázó botot. De úgy, hogy az volt a szerencséje, hogy gyorsan kiugrott a kerítésen, mert az ismerősöm akkor engedte el a kutyát.

2011. nov. 9. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!