Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az bűn, ha én magyar létemre...

Az bűn, ha én magyar létemre nem utálom a cigányokat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 13:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
igen
2010. ápr. 27. 13:56
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Majd ha meglopnak, megvernek, megkergetnek, meglincselik apádat, megerőszakolnak egy erdő szélén, akkor lesz okod utálni őket...
2010. ápr. 27. 14:02
 3/22 anonim ***** válasza:
56%
Engem rabolt már ki cigány, de mégsem utálom őket, mert vannak rendes cigány ismerőseim is, tudom, hogy nem mindegyik cigány börtöntöltelék. Viszont többször lopott, rabolt és vert meg nem cigány egyén engem, de a sima magyarokat sem utálom ezért.
2010. ápr. 27. 14:09
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Én mindig azt mondom, hogy saját kárán tanul az ember. Régen, 3 évvel ezelőtt abszolút semmi rossz véleményem nem volt a rendőrökről. Aztán elég sokat vezettem, többször megállítottak és rájöttem, hogy mindegyik csak arra megy hogy belekössön valamibe, beszedje a pénzt. Ugyanez a helyzet a cigányokkal. Amíg nem volt velük gondom nem foglalkoztam velük. Aztán amikor belémkötöttek meg majdnem megvertek rájöttem hogy egy mocskos szemétláda az összes. Ha van kivétel ha nincs engem nem érdekel, mindig az átlagot nézzük, és átlagba egy tetű élősködő csótány a cigány. Erről ennyit.
2010. ápr. 27. 14:12
 5/22 anonim ***** válasza:
46%

A kérdésre a korrekt felelet: nem.

Aztán egy kalap alá venni őket annyit tesz: mintha (jobb érzésű, becsületes magyarok) nem mehetnénk pl. Ausztriába, mert magyarul ki van írva, hogy ne lopjunk.

Mert magyarok is szoktak, ugye?

Vagy a részeges, dülöngélő, családját verővel sem szeretném, ha egy napon emlegetnének, a fajtámnak titulálnák őket.

Mindazonáltal nekem vannak jó, és kifejezetten rossz tapasztalataim velük(?) néhányukkal kapcsolatban.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, az általánosítás nagyon rossz, tévútra vezető út.

2010. ápr. 27. 14:13
 6/22 anonim ***** válasza:
52%
IGEN!Hatalmas bűn!
2010. ápr. 27. 14:19
 7/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem telik el nap, hogy ne szólnának be. ebből fakadóan régebben volt 1-2 bajom de én nem érzek gyűlöletet, mert nem tudom elfogadni azt a tényt, hogy egy ember önszántából képes így viselkedni.
2010. ápr. 27. 14:23
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

Miért kéne alapból utálnia egy magyarnak a cigányt?

Lehet, hogy a nagyrésze rászolgált erre? Sok más nép él a "nagy rasszista" magyarokkal együtt békében, érdekes, hogy csak velük van baj mindig. Talán nekik kéne egyszer feltenni ezt a kérdést: miért utáljátok a magyarokat? Miért haraptok abba a kézbe, ami enni ad? Miért nem alkalmazkodtok már végre?

Ha 10 cigányból 8 meglop, belémköt, kést ránt, akkor igenis kell általánosítani. Mi minden nap telesírhatnánk a médiát azzal a rengeteg bántalmazással, amit ellenünk elkövetnek. De ha egy magyar fel meri vetni, hogy esetleg a rengeteg segélyért cserébe lehetne havat lapátolni, vagy kertészkedni, teleordítják európát, hogy itt rasszizmus van. Az a kevés, becsületes rendes cigány pedig joggal szégyelli, hogy honnan származik.

2010. ápr. 27. 14:26
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem bűn, de ne csodálkozz ha furcsán néznek majd rád.
2010. ápr. 27. 14:32
 10/22 anonim ***** válasza:
58%
Nem bűn, azt nemutálsz, akit akarsz, de azért vigyázz, legyél velük óvatos, körültekintő. Sok hozzád hasonló jószándékú ember b..ott már rá a toleranciájára.
2010. ápr. 27. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!