Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szereti sok magyar...

Miért nem szereti sok magyar a cigányokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 11:44
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek? Miért kell gyűlöletben élni?

Sokszor hallom, hogy a magyarokra az a jellemző, hogy folyton csak a negatívumokat látják meg és úgy látom, hogy ez igaz.

Nekem van 2 cigány ismerősöm, akik rendesen viselkednek. Én őket veszem alapul a cigányok megítélésében és akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol.

Szerintem legyetek elfogadóbbak. Demokráciában élünk, nem kell miattuk kiakadni.

2011. szept. 29. 12:27
 12/35 anonim ***** válasza:
75%

"És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek?"

ezt komolyan gondoltad így ebben a formában?

2011. szept. 29. 12:32
 13/35 anonim ***** válasza:
85%

"Én őket veszem alapul a cigányok megítélésében és akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol."

Hát, jó neked...

2011. szept. 29. 12:43
 14/35 anonim ***** válasza:
82%

És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek? Miért kell gyűlöletben élni?

----------------

Majd akkor is így beszélj mikor pépessé verik egyszer az arcodat és átszabják bökővel te cigó párti!

Nem volt még közvetlen igazán rossz tapasztalatod velük ezért a tolerálásod! nézzél videókat róluk van elég a netem mikor megalázzák agyonverik a Magyart és még a jog meg is köszöni nekik szinte, rohadjon meg mindegyik aki a cigók mellett áll, majd ha nem kötnek belém az utcán meg nem köpnek szemen akkor talán beszélhetünk róla.

A cigány nem fél a börtöntől a Magyar meg nem akar odakerülni, kerüli a bajt.

2011. szept. 29. 12:57
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"...akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol"

Hát, lehet, hogy téged nem, de akiket kirabolnak, meggyilkolnak, meglopnak, átvernek, megerőszakolnak stb., őket igen...

2011. szept. 29. 12:58
 16/35 anonim ***** válasza:
63%

hogyhogy miért? Ez a probléma nemcsak nálunk van, hanem máshol is. Romániában is élnek. Azok se csinálnak semmit, mint minálunk. Nagybányán már fel is építették az elválasztó falat, mert rendszeresen zaklatták a rendes embereket, sokat szemetelnek, stb.

De azért vannak rendes romák is, akik nem akarnak úgy élni, mint a társai. Hallottam olyanokról, akik egyetemet is végeztek, rendesen öltözködnek, fürödnek... Hallottam olyan roma asszonyról is, aki a HÉVen hangoskodó roma fiatalokat szidta le. Az asszony azt is megmondta neki, mennyire szégyelli a fajtáját.

A magyar emberek közül is sajnos vannak szemét alakok. Nem kedvesek és nem segítenek senkinek. Még a sérült embereket is teljesen lenézik. Például a siket vízipólósok nem pénzt kaptak, hanem ócska dolgokat, pedig ezek megérdemelnék azt a díjat, mint rendes sportoló társaik. Azok, akik így viselkednek embertársaikkal, azok nincsenek megnevelve, sajnos.

A magyar emberek kb. 80%-a sajnálja a fürdővizet, ezért büdösek ők is, mint a romák. WC használata után se mosnak kezet. Ezt pár éve a TV-ben mutatták a rejtett kamerás felvétellel.

2011. szept. 29. 13:05
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

ma 12:27

12:08 vagyok. Te elolvastad egyáltalán, amit írtam? Én nem szidtam, nem bántottam, nem kiabáltam le az utcán, nem kaptam el este és szorítottam neki a falnak csak úgy heccből, nem raboltam ki, nem fenyegettem meg, nem mentem neki egyikőjüknek sem.

Ők megtették többszörösen velem és a családommal.

Most akkor ki nem fogad el kit?

Sajnos, amit most leírtam pont azoknak a romáknak eshet a legsz..rabbul, akik nem ezt a stílust képviselik. De még egyszer sajnos, amit leírtam, az igaz, a tapasztalataim (mondom tapasztalatok és nem tapasztalatok nélküli előítélet) szerint a nagyobb részükkel igenis komoly gondok vannak.

Nem tudom, mi a megoldás, biztos nem a gyűlölködés, de az sem jó, ami most van, hogy mindent szabad nekik és ha már a saját tulajdonunkat, vagy a testi épségünket akarjuk megvédeni, rasszisták vagyunk.

2011. szept. 29. 13:09
 18/35 anonim ***** válasza:
95%
Dont feed the troll.
2011. szept. 29. 13:13
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
Mert a gaz,nem való a veteménybe.Vagy a patkánynak nincs helye a kamrába!
2011. szept. 29. 13:15
 20/35 anonim ***** válasza:
47%

"Sokszor hallom, hogy a magyarokra az a jellemző, hogy folyton csak a negatívumokat látják meg és úgy látom, hogy ez igaz."

Messzemenően igazad van. Mivel pozitív dolgokat nem igazán mutatnak, negatívat annál többet, így természetesen ezeket látja a magyar társadalom.

2011. szept. 29. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!