Miért nem szereti sok magyar a cigányokat?
És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek? Miért kell gyűlöletben élni?
Sokszor hallom, hogy a magyarokra az a jellemző, hogy folyton csak a negatívumokat látják meg és úgy látom, hogy ez igaz.
Nekem van 2 cigány ismerősöm, akik rendesen viselkednek. Én őket veszem alapul a cigányok megítélésében és akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol.
Szerintem legyetek elfogadóbbak. Demokráciában élünk, nem kell miattuk kiakadni.
"És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek?"
ezt komolyan gondoltad így ebben a formában?
"Én őket veszem alapul a cigányok megítélésében és akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol."
Hát, jó neked...
És nem gondoltatok még rá, hogy el kellene fogadni őket olyannak amilyenek? Miért kell gyűlöletben élni?
----------------
Majd akkor is így beszélj mikor pépessé verik egyszer az arcodat és átszabják bökővel te cigó párti!
Nem volt még közvetlen igazán rossz tapasztalatod velük ezért a tolerálásod! nézzél videókat róluk van elég a netem mikor megalázzák agyonverik a Magyart és még a jog meg is köszöni nekik szinte, rohadjon meg mindegyik aki a cigók mellett áll, majd ha nem kötnek belém az utcán meg nem köpnek szemen akkor talán beszélhetünk róla.
A cigány nem fél a börtöntől a Magyar meg nem akar odakerülni, kerüli a bajt.
"...akkor már egyáltalán nem bánt annyira, hogy a többi rabol, gyilkol, lop, csal, hazudik, megerőszakol"
Hát, lehet, hogy téged nem, de akiket kirabolnak, meggyilkolnak, meglopnak, átvernek, megerőszakolnak stb., őket igen...
hogyhogy miért? Ez a probléma nemcsak nálunk van, hanem máshol is. Romániában is élnek. Azok se csinálnak semmit, mint minálunk. Nagybányán már fel is építették az elválasztó falat, mert rendszeresen zaklatták a rendes embereket, sokat szemetelnek, stb.
De azért vannak rendes romák is, akik nem akarnak úgy élni, mint a társai. Hallottam olyanokról, akik egyetemet is végeztek, rendesen öltözködnek, fürödnek... Hallottam olyan roma asszonyról is, aki a HÉVen hangoskodó roma fiatalokat szidta le. Az asszony azt is megmondta neki, mennyire szégyelli a fajtáját.
A magyar emberek közül is sajnos vannak szemét alakok. Nem kedvesek és nem segítenek senkinek. Még a sérült embereket is teljesen lenézik. Például a siket vízipólósok nem pénzt kaptak, hanem ócska dolgokat, pedig ezek megérdemelnék azt a díjat, mint rendes sportoló társaik. Azok, akik így viselkednek embertársaikkal, azok nincsenek megnevelve, sajnos.
A magyar emberek kb. 80%-a sajnálja a fürdővizet, ezért büdösek ők is, mint a romák. WC használata után se mosnak kezet. Ezt pár éve a TV-ben mutatták a rejtett kamerás felvétellel.
ma 12:27
12:08 vagyok. Te elolvastad egyáltalán, amit írtam? Én nem szidtam, nem bántottam, nem kiabáltam le az utcán, nem kaptam el este és szorítottam neki a falnak csak úgy heccből, nem raboltam ki, nem fenyegettem meg, nem mentem neki egyikőjüknek sem.
Ők megtették többszörösen velem és a családommal.
Most akkor ki nem fogad el kit?
Sajnos, amit most leírtam pont azoknak a romáknak eshet a legsz..rabbul, akik nem ezt a stílust képviselik. De még egyszer sajnos, amit leírtam, az igaz, a tapasztalataim (mondom tapasztalatok és nem tapasztalatok nélküli előítélet) szerint a nagyobb részükkel igenis komoly gondok vannak.
Nem tudom, mi a megoldás, biztos nem a gyűlölködés, de az sem jó, ami most van, hogy mindent szabad nekik és ha már a saját tulajdonunkat, vagy a testi épségünket akarjuk megvédeni, rasszisták vagyunk.
"Sokszor hallom, hogy a magyarokra az a jellemző, hogy folyton csak a negatívumokat látják meg és úgy látom, hogy ez igaz."
Messzemenően igazad van. Mivel pozitív dolgokat nem igazán mutatnak, negatívat annál többet, így természetesen ezeket látja a magyar társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!