Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy utoljára 2010 tavaszán volt ilyen magas a rossz kedv mint most? Mégis savanyú a narancs?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 27. 21:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"A 75%-os válaszán nem lepődtem meg. Ő akkor is elégedett lenne a Vezérrel, ha éhezne."

Amióta dolgozok (még suli közben kezdtem), azóta nem éhezek. És nem voltam minden Vezérrel megelégedve. 100%-ban a mostanival sem. Tudom, hogy digitális a gondolkodásod és csak az "utálom" meg az "imádom" létezik a szótáradban, ezt már számtalanszor bebizonyítottad. Robot vagy. Mint - kolopeléhez hasonlóan - munkaadó: remélem jó robot, legalább AI-val.

2011. szept. 28. 19:25
 22/25 doboszoli ***** válasza:

Nem értettél meg, mert nem akartál megérteni, kvázi, szándékosan félreértettél.

Intelligensnek tartalak, (ha ez számít valamit), csak a Fidesz- imádat elhomályosítja ezt.

Szívből kívánom, hogy Neked legyen igazad, mindannyiunknak jobb lenne.

Robot lennék? Lehet, de realista robot.

2011. szept. 28. 19:53
 23/25 doboszoli ***** válasza:

17:20

Igen, vannak más pártok is.

Ezenkívül vannak olyanok, akik az összes pártot le..arják, és rajtuk "felülemelkedve" ítélik meg a saját sorsukat, lehetőségeiket.(mint eme sorok írója)

Mint már többször utaltam rá, mindenkinek egy (meglehetősen rövid) élet adatik, és ezt szeretné emberi módon leélni. Az "emberi módon" fogalmát mindenki alkossa meg magában.

Ezt a kívánságomat semmilyen jöttment rabló pártnak, hatalomnak nem óhajtom alárendelni, sem a lojalitás, sem a "magasztos eszmék" jegyében.

Nem vagyok egy forradalmár típus, ezeket zömmel kivégezték, megégették.

2011. szept. 28. 20:01
 24/25 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom doboszoli, kissé ingerültté tett pár hozzászólás más kérdéseknél. Melyik válaszom volt ennyire sértő? Egyébként igen, felelős vagyok a dolgozóimért, amíg hagynak ebben az országban dolgozni. Utána már nem tudnék mit tenni, csak amit annyiszor leírtam. Arra meg nem vehetném rá az embereket hogy kiköltözzenek, ahogy én sem tenném attól hogy nem itt működnénk tovább. Még az is lehet hogy abbahagynám az egészet, hiszen van pénzem bőven, a gyár tulajdonrészének a fele meg az enyém, ami megint nem kis pénz. De mint már írtam, én a Fidesz alatt ettől nem félek, mert egyáltalán nem vállalkozó és munkaellenesek, még ha követnek is el hibákat. Erre az egészre csak akkor kerülhetne sor ha lenne egy jobbikos két harmad. Ennek az esélyével meg gondolom te is tisztában vagy. Sajnálom, ha arrogánsnak és lenézőnek tűntem, nem akarattal volt.
2011. szept. 28. 20:22
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem nincs rossz kedvem. Ki a fittyfenét érdekel a politika meg a gazdaság, amikor mindjárt október, és ezerrel süt még mindig a nap?

Ha savanyú a narancs, cukrozd meg!

2011. szept. 28. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!