Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy utoljára 2010 tavaszán volt ilyen magas a rossz kedv mint most? Mégis savanyú a narancs?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 27. 21:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%

Először is nem a politikához kell érteni,hanem a gazdasághoz kellene. Ez pedig a Fidesznek nem megy. Az is csak az ő propagandájuk,hogy az MSZP lopott el mindent. Nekik már nem sok ellopni valójuk volt,mert az előző kormányok már szinte mindent eladta-elloptak. Beleértve az előző Fidesz-kormányt is.

Vajon Orbán miből gazdagodott meg,amikor soha egyetlen napot nem dolgozott. A képviselői tiszteletdíjából futott rózsadombi villára,felcsúti tanácskára és a felesége nevén levő lakásokra?

Amit pedig most tesznek az országgal,az rosszabb minden eddigi kormánynál.

Csak Kolopele és a hozzá hasonló gazdagok elégedettek vele.

2011. szept. 27. 21:54
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Mert szerinted mi a munka? Az hogy egész nap lapátolsz, vagy dolgozol a földeken, vagy a komoly szellemi munka? Szerintem mindkettő az, csak amíg lapátolni mindenki tud, addig céget, vállalkozást felépíteni, vezetni, több diplomát is szerezni és azzal elhelyezkedni nem. Tudod, én egyáltalán nem hiszem hogy te, vagy bármelyikünk elvállalná Orbán munkáját. Én legalábbis biztosan nem. Közel 200 emberért még vállalom a felelősséget, de 10 millióért már nem. Nagyon nagy munka az amit ő csinál, a legtöbb átlag ember belebukna már az elején. Persze innen a net mellől mindenki el tudna egy országot kormányozni........................
2011. szept. 27. 22:08
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

Vessetek a mókusok elé, de én nem tudok lapátolni... :)

23N :)

2011. szept. 27. 22:18
 14/25 anonim ***** válasza:
GKI? A legendás GKI? Ezen csak röhögök.
2011. szept. 27. 23:51
 15/25 anonim ***** válasza:
30%

21:17

"Amit most csinál a Fidesz abból hogy lesz jó és mi az embereknek, akár közép akár hosszútávon?"

Nemcsak lesz jó, már jó. Pont a napokban volt a GYK-n is hír, hogy növekedett az ország versenyképessége. A balosok természetesen ott is hisztiztek egy sort.

"Hogy van az, hogy nyugaton az emberek sokkal jobban élnek és a gazdaságuk is "relatív" jól működik?"

Átmentél a történelem érettségin? Mondanak valamit a "szocializmus" és a "szovjet" szavak?

2011. szept. 27. 23:54
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
"Vessetek a mókusok elé, de én nem tudok lapátolni... :)" Pedig nagyon jó kikapcsolódás tud lenni komoly szellemi munka után. Javaslom, tanuld meg, nem olyan nehéz. Az elméletét most nem részletezném, ha nem baj......................
2011. szept. 27. 23:59
 17/25 anonim ***** válasza:
53%

22:08 Ja, szegény, nagyon nagy munka amit ő csinál, mindjárt megsajnálom. Szerinted érdekli őt egyáltalán az emberek sorsa? A net mellől valóban könnyű észt osztani, de ha már megválasztották a szerencsétlen emberek, és nem azt kapták amit ígért nekik, akkor legalább véleményt, kritikát lehessen már írni róla.

23:54 Miből gondolod, hogy aki nem ért egyet a Fidesszel, az csak balos lehet? Vannak más pártok is, sőt vannak pártfüggetlen emberek is, akiknek nem tetszik a kormány munkája.

2011. szept. 28. 09:46
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

09:46!

Hagyd Kolopelét mert mindjárt megkapod hogy bárki lehet nagyon gazdag mert ő is megcsinált egy céget amiből megvehetné a Microsoftot.

Amúgy Szijjártó klónja, anno amikor megcsinálta egy őrült tudós a miniszterelnöki szóvivőt készített még egy példányt és rászabadította a netre.

2011. szept. 28. 12:22
 19/25 doboszoli ***** válasza:
37%

Kolopele!

Megmondom mi az a "rosszkedv"!

Amikor a végzettséggel, dolgozni akarással és tudással rendelkező ember máról, holnapra él, mert nincs lehetősége ezeket kamatoztatni. Vagy nincs szerencséje.

Amikor gondot okoz a téli gumik megvásárlása, a csekkek befizetése, a gyerek kollégiumi díjának előteremtése.

Nem link alkoholistáról beszélek, hanem a fenti paraméterekkel rendelkező magyar állampolgárról.

Az, hogy Te 200 emberért "felelsz", süket duma. Számtalanszor hangoztattad, hogy ha a Vezér megszívat, kiviszed a gyárat külföldre, bár nagyon sajnálod a dolgozóidat.

Én, és a hozzám hasonlók ezt nem tehetjük meg a gyerekeinkkel, akiért tényleg felelünk.

Azt hittem az utóbbi kommentjeid alapján, hogy kezdesz leszállni a földre, de tévedtem. Ilyen arrogáns, lenéző,

a kevésbé szerencsések kínlódását semmibe vevő választ még nem adtál, mióta "ismerlek".

A 75%-os válaszán nem lepődtem meg. Ő akkor is elégedett lenne a Vezérrel, ha éhezne.

2011. szept. 28. 15:06
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

09:46

"23:54 Miből gondolod, hogy aki nem ért egyet a Fidesszel, az csak balos lehet? Vannak más pártok is"

Igen, vannak más pártok is a Fideszen kívül, pl. a baloldali MSZP, a baloldali-soviniszta Jobbik és a liberális-baloldali LMP :)))

Tényleg, csak úgy hemzsegnek az országban a Fidesz-ellenes nem-baloldaliak. Kár, hogy nem láthatóak szabad szemmel.

2011. szept. 28. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!