Mi a véleményetek arról, hogy utoljára 2010 tavaszán volt ilyen magas a rossz kedv mint most? Mégis savanyú a narancs?
Először is nem a politikához kell érteni,hanem a gazdasághoz kellene. Ez pedig a Fidesznek nem megy. Az is csak az ő propagandájuk,hogy az MSZP lopott el mindent. Nekik már nem sok ellopni valójuk volt,mert az előző kormányok már szinte mindent eladta-elloptak. Beleértve az előző Fidesz-kormányt is.
Vajon Orbán miből gazdagodott meg,amikor soha egyetlen napot nem dolgozott. A képviselői tiszteletdíjából futott rózsadombi villára,felcsúti tanácskára és a felesége nevén levő lakásokra?
Amit pedig most tesznek az országgal,az rosszabb minden eddigi kormánynál.
Csak Kolopele és a hozzá hasonló gazdagok elégedettek vele.
Vessetek a mókusok elé, de én nem tudok lapátolni... :)
23N :)
21:17
"Amit most csinál a Fidesz abból hogy lesz jó és mi az embereknek, akár közép akár hosszútávon?"
Nemcsak lesz jó, már jó. Pont a napokban volt a GYK-n is hír, hogy növekedett az ország versenyképessége. A balosok természetesen ott is hisztiztek egy sort.
"Hogy van az, hogy nyugaton az emberek sokkal jobban élnek és a gazdaságuk is "relatív" jól működik?"
Átmentél a történelem érettségin? Mondanak valamit a "szocializmus" és a "szovjet" szavak?
22:08 Ja, szegény, nagyon nagy munka amit ő csinál, mindjárt megsajnálom. Szerinted érdekli őt egyáltalán az emberek sorsa? A net mellől valóban könnyű észt osztani, de ha már megválasztották a szerencsétlen emberek, és nem azt kapták amit ígért nekik, akkor legalább véleményt, kritikát lehessen már írni róla.
23:54 Miből gondolod, hogy aki nem ért egyet a Fidesszel, az csak balos lehet? Vannak más pártok is, sőt vannak pártfüggetlen emberek is, akiknek nem tetszik a kormány munkája.
09:46!
Hagyd Kolopelét mert mindjárt megkapod hogy bárki lehet nagyon gazdag mert ő is megcsinált egy céget amiből megvehetné a Microsoftot.
Amúgy Szijjártó klónja, anno amikor megcsinálta egy őrült tudós a miniszterelnöki szóvivőt készített még egy példányt és rászabadította a netre.
Kolopele!
Megmondom mi az a "rosszkedv"!
Amikor a végzettséggel, dolgozni akarással és tudással rendelkező ember máról, holnapra él, mert nincs lehetősége ezeket kamatoztatni. Vagy nincs szerencséje.
Amikor gondot okoz a téli gumik megvásárlása, a csekkek befizetése, a gyerek kollégiumi díjának előteremtése.
Nem link alkoholistáról beszélek, hanem a fenti paraméterekkel rendelkező magyar állampolgárról.
Az, hogy Te 200 emberért "felelsz", süket duma. Számtalanszor hangoztattad, hogy ha a Vezér megszívat, kiviszed a gyárat külföldre, bár nagyon sajnálod a dolgozóidat.
Én, és a hozzám hasonlók ezt nem tehetjük meg a gyerekeinkkel, akiért tényleg felelünk.
Azt hittem az utóbbi kommentjeid alapján, hogy kezdesz leszállni a földre, de tévedtem. Ilyen arrogáns, lenéző,
a kevésbé szerencsések kínlódását semmibe vevő választ még nem adtál, mióta "ismerlek".
A 75%-os válaszán nem lepődtem meg. Ő akkor is elégedett lenne a Vezérrel, ha éhezne.
09:46
"23:54 Miből gondolod, hogy aki nem ért egyet a Fidesszel, az csak balos lehet? Vannak más pártok is"
Igen, vannak más pártok is a Fideszen kívül, pl. a baloldali MSZP, a baloldali-soviniszta Jobbik és a liberális-baloldali LMP :)))
Tényleg, csak úgy hemzsegnek az országban a Fidesz-ellenes nem-baloldaliak. Kár, hogy nem láthatóak szabad szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!