Mi a véleményetek arról, hogy utoljára 2010 tavaszán volt ilyen magas a rossz kedv mint most? Mégis savanyú a narancs?
Azért, mert az emberek elhitték, hogy majd a Fidesz alatt jobb lesz. Mostanra szembesültek vele, hogy nem lett jobb.
De az igaz, hogy Magyarország gazdaságilag nagyon függ más országoktól (főleg az EU-tól), ezért az eurózóna válsága bennünket is érint. Ilyen nemzetközi helyzetben nehéz lenne eredményeket elérni, arról nem beszélve, hogy az MSZP mindent ellopott már az országból.
Persze nem védem a FIDESZ-t sem, sok mindent másképp kéne csinálnia, szerintem, pl. egykulcsos adó, munka törvénykönyve. De jelenleg bárki lenne, nem lenne jobb a helyzet.
""A politikához kevesen értenek. Úgy csináld, hogy jó legyen a gazdaságnak és a kisembernek is, de egyszerre csak egy megy, szóval próbáld meg meggyőzni a kisembert, hogy ha neki általánosságban "szar", de a gazdaság elvan az neki sokkal jobb hosszútávon, mintha a kisember ellenne úgynevezett "jólétben".
Elmagyaráznál néhány dolgot?
1, Amit most csinál a Fidesz abból hogy lesz jó és mi az embereknek, akár közép akár hosszútávon? Hogy fog fejlődni az emberek számára hasznos irányba a gazdaságunk?
2, Hogy van az, hogy nyugaton az emberek sokkal jobban élnek és a gazdaságuk is "relatív" jól működik?
"Nekem nincs rossz kedvem."
Nem mindenki van tisztában a valósággal.
Amúgy nekem sincs pár sör után. :D
"Elmagyaráznál néhány dolgot?
1, Amit most csinál a Fidesz abból hogy lesz jó és mi az embereknek, akár közép akár hosszútávon? Hogy fog fejlődni az emberek számára hasznos irányba a gazdaságunk?"
- Sehogy!
"2, Hogy van az, hogy nyugaton az emberek sokkal jobban élnek és a gazdaságuk is "relatív" jól működik?"
- Hol nyugaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!