Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180cm feletti fiúk! Mi a véleményetek a 160, plusz-mínusz 5 centi magas lányokról?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen az érdekelne, hogy randiznátok-e ennyivel alacsonyabb lánnyal. A magas fiúk többsége magas lányokkal van, vagy szerintetek a kivétel erősíti a szabályt?:)2011. júl. 12. 16:51
1/18 anonim válasza:
180 cm nem magas, 160 +-5 cm meg nem alacsony. Én 180 vagyok, a barátnőm 163, pont jó, és nem érdekelne az se ha csak a derekamig érne. Szerinted 15-20 cm különbség sok? 22F
2/18 anonim válasza:
Azért első, szerintem a 160-5 már igenis alacsony:D
3/18 anonim válasza:
165 cm vagyok, a barátom meg 190cm feletti :D
szerintem abszolút nem magasságfüggő a többségnél
24/L
4/18 anonim válasza:
193cm magas vagyok...ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet.
18f
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor csak hogy kicsit tisztázzam a kérdést. Nem PONT a 180 magas fiúkra gondoltam, hanem afelettiekre, de ezt szerintem nem írtam el. Azért egy 160 magas lány és egy 190 centi magas fiú között már 30 centi van, nem 15. És mivel én az "alacsony" kategóriába tartozom, ez 180 centis fiú nekem már magas. Akinek meg nem, az vegye ki a magas jelzőt vagy ne írjon. Eddigiek, köszönöm! :)
2011. júl. 12. 17:01
6/18 anonim válasza:
engem nem kicsit bas z fel, hogy egyes lányok ugy vélekednek, hogy: "a fiu sziveskedjen egy-két fejjel magasabbnak, és 20kiloval nehezebbnek lenni"
ha pl valaki fiu és 170/50 akkor annak igencsak leszükül emiatt a választható lányok köre.ugyanis még egy 150centis állvaszopó is akkora igényekkel van a fiuk iránt, hogy nem szakad le a pofája a szégyentöl?
7/18 A kérdező kommentje:
*egy
Köszönöm 17:01, de még nem szeretnék ismerkedni, csak ez a kérdés most foglalkoztatott. Majd egyszer annak is eljön az ideje. :)
2011. júl. 12. 17:03
8/18 anonim válasza:
én 183 centi vagyok eddig mindig 160 centi körüli lányokkal voltam.
25/F
9/18 anonim válasza:
Nem számít a magasságod. Jó, hogy nem rögtön a szemszín vagy név alapján válogatunk. Az ember számít ott belül, a többi csak extra.
10/18 A kérdező kommentje:
17:02 már ne haragudj, de baromira nem értem mit keresel itt. Szerintem egy teljesen normális kérdést tettem fel, nem tudom miért kell itt dühöngeni. Személy szerint abszolút nincs "ideálom", akinek meg van, azt sem kell rágalmazni. Amúgy 170/50 az már nekem is durva. A kérdésben szereplő kategóriában vagyok és lány, nekem is ennyi ekörül mozog súlyom.
2011. júl. 12. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!