Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 180cm feletti fiúk! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180cm feletti fiúk! Mi a véleményetek a 160, plusz-mínusz 5 centi magas lányokról?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen az érdekelne, hogy randiznátok-e ennyivel alacsonyabb lánnyal. A magas fiúk többsége magas lányokkal van, vagy szerintetek a kivétel erősíti a szabályt?:)
2011. júl. 12. 16:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Óó anyám, már bánom, hogy nem írtam a kérdés elejére egy nagy "Közvéleménykutatás!" címsort. Nem magamra értettem, nem szándékozom többször elmondani. Pusztán hallottam már rengetegszer, hogy a 180 feletti fiúk közül vannak olyanok, akik nem csípik a 160körüli lányokat, inkább a magasakat szeretik. Csak kíváncsiság, hogy az ittenieknek mi a véleménye ebben a témában.
2011. júl. 12. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Van egy osztálytársam, 190 cm fölött van, ő például azt mondja, hogy még 170 cm alatti csajjal sem szívesen kezdene, de max. 165, neki az alatt már zavaró lenne a magasságkülönbség (azt hozzá teszem, hogy közelebb van a két méterhez, mint a 190 centihez). Eddig két barátnője volt, az egyik olyan 180 cm körül volt, a mostani 175 kb.
2011. júl. 12. 17:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Előző nagyon köszönöm, ilyenre gondoltam a kérdés írása közben.:)
2011. júl. 12. 17:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Majdnem két méter vagyok, így nálam az alsó határ 175 centi. Nem fogok egy másfél méteres csajhoz hajlongani. A kifejezetten alacsony lányok pedig taszítanak, mivel elég gyerekesnek tartom őket kinézetileg. Sokuk még viselkedés terén is az.

Gondolom a nagy részük azért akaszkodik rá egy sokkal magasabb fiúra, mert valami védelmezőt lát benne és így próbálja meg leküzdeni a komplexusait.

A kivétel erősíti a szabályt közhely pedig önmagában egy ellentmondás.

2011. júl. 12. 18:13
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, szinte teljesen egyet értek veled. Csak annyiban térünk el, hogy egy alacsony lány is lehet nőies (ismerősöm 158 centi kb, C-s mellek, nem vékony, de nem is kövér.) A komplexus hát, sok lány szereti ha "védelmezik".
2011. júl. 12. 18:19
 16/18 anonim válasza:

Én 158 cm vagyok. A barátom 193 cm. Semmilyen komplexusom nincs és nem viselkedek gyerekesen. Ez nem a magasságtól függ mellesleg. Köztünk azért elég nagy a magasságkülönbség, de ha szeretsz valakit azt hiszem nem nagy probléma ha le kell hajolnod vagy hasonló. Az egy másik dolog ha nem jönnek be az alacsonyabb lányok. Mi random ismerkedtünk össze és talán még szereti is hogy kisebb vagyok hozzá képest..sokkal :) ki tudja, kinek a pap kinek a paplan.

16/L

2011. júl. 12. 18:52
 17/18 A kérdező kommentje:
:D Utolsó, sok boldogságot!
2011. júl. 12. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem kifejezetten tetszenek az alacsony lányok. a 160-165 cm-ert értek alacsony alatt. nálam abszolút előny.

192cm vagyok

2011. júl. 12. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!