Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180cm feletti fiúk! Mi a véleményetek a 160, plusz-mínusz 5 centi magas lányokról?
Majdnem két méter vagyok, így nálam az alsó határ 175 centi. Nem fogok egy másfél méteres csajhoz hajlongani. A kifejezetten alacsony lányok pedig taszítanak, mivel elég gyerekesnek tartom őket kinézetileg. Sokuk még viselkedés terén is az.
Gondolom a nagy részük azért akaszkodik rá egy sokkal magasabb fiúra, mert valami védelmezőt lát benne és így próbálja meg leküzdeni a komplexusait.
A kivétel erősíti a szabályt közhely pedig önmagában egy ellentmondás.
Én 158 cm vagyok. A barátom 193 cm. Semmilyen komplexusom nincs és nem viselkedek gyerekesen. Ez nem a magasságtól függ mellesleg. Köztünk azért elég nagy a magasságkülönbség, de ha szeretsz valakit azt hiszem nem nagy probléma ha le kell hajolnod vagy hasonló. Az egy másik dolog ha nem jönnek be az alacsonyabb lányok. Mi random ismerkedtünk össze és talán még szereti is hogy kisebb vagyok hozzá képest..sokkal :) ki tudja, kinek a pap kinek a paplan.
16/L
nekem kifejezetten tetszenek az alacsony lányok. a 160-165 cm-ert értek alacsony alatt. nálam abszolút előny.
192cm vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!