Nem kéne Vona Gábortól visszavonni a bölcsész diplomáját?
Az iróniát félretéve, egy bevallása szerint kormányra készülő párt elnökétől azért nem félelmetes az ostobaságnak és a néphülyítésnek ez a szintje?
"Rovásírásos helységnévtáblát avatott Vona Gábor Markazon
A rovásírásos tábla azt üzeni mindenki számára, hogy elfelejtjük a finnugor hazugságot és magyarként vállaljuk, hogy Attila unokái vagyunk – jelentette ki Vona Gábor pénteken, amikor rovásírásos helységnévtáblát avatott a Heves megyei Markaz határában.
Csak akkor lesz ugyanis a magyarságnak dicső jövője, ha kimondjuk, hogy ez a nemzet újra a hunok leszármazottainak és Attila unokájának vallja magát – közölte a Jobbik elnöke a párt kezdeményezésére felállított tábla felavatása alkalmából megtartott ünnepségen."
Amúgy jó honlap ez is, amikor ilyeneket ír, 6000 éves írással érkeztünk a Kárpát-medencébe. Könyörgöm, 6000 éves írással érkeztünk?
Tehát akkor már a magyarok a rézkorban is írtak? Nem tűnik fel hogy ez mekkora marhaság? De mondom, Vona biztos tudja hogy ez sületlenség, csak hát...propaganda.
21:17
Lassan már olyan romantikátlan nemzeti racionalisták leszünk, hogy nem is érdemes minket magyarnak nevezni.
"Amúgy jó honlap ez is, amikor ilyeneket ír, 6000 éves írással érkeztünk a Kárpát-medencébe. Könyörgöm, 6000 éves írással érkeztünk?
Tehát akkor már a magyarok a rézkorban is írtak? Nem tűnik fel hogy ez mekkora marhaság?"
Mért lenne marhaság? Tudod mennyi mindenről nem tudsz?
,,Mért lenne marhaság? Tudod mennyi mindenről nem tudsz?"
Tudom, hogy sok mindent nem tudok. De a magyarok nem írtak a rézkorszakban, ezt is tudom.
A Tatárlakai korong meg enyhén szólva is gyanús régészeti lelet.
A magyar rovásírás pedig valószínűleg a vándorló magyar törzsek vették át másoktól, és nem a magyarság alakította ki a rézkorszakban!
,,nt a magyar írásbeliség kr. előtti VIII. sz -tól jól nyomonkövethető."
Mond már hol lehet nyomonkövetni. Időszámításunk előtt nyolcadik századtól. Mert tudtommal tényleg a VIII századtól követhető nyomon, csak éppen időszámításunk után! VIII. század. Nem mindegy.
,,És máshol más módon igenis bizonyították, hogy 6ezer éve már írtak a magyarok és a honfoglaláskor ezt magukkal is hozták."
Hogy? Elárulná valaki, hogy sikerült bizonyítani?
Már csak azért sem értem, mert a rézkorszakban magyarok sem voltak. Ja, és nem hatezer évvel ezelőtt, hanem a honfoglaláshoz képest hatezer éve,megint csak nem mindegy!
Az is érdekes, hogy akkoriban még magyarok sem léteztek, tehát mégis hogyan is volt írásuk? Ugyanis ebben az időben még a feltételezett őshazát sem hagyták el!
Nem hogy önálló népként létezzenek!
Egy még évezredekig létre sem jövő népnek, hogy volt írása?
És mégis miféle bizonyíték van erre?
Írásos források? Azok ugyan nincsenek. Akkor?
Az nem bizonyíték ,hogy valaki leírja az álmodozását.
Egy szóval sem mondtam, hogy mindent tudok. Ezzel kezdtem. Én sok mindent nem tudok, te meg ezek szerint olvasni nem tudsz.
Ja, és a magyarok akkor sem írtak sehogy sem akkoriban, és semmilyen bizonyíték nincs az ellenkezőjére.
Az, hogy nincs bizonyíték arra, hogy írtak, nem bizonyíték arra, hogy nem írtak.
Ha már rovásírás, érdemes olvasni Molnár V. Józseftől:
Hű. Ez aztán az eszme futtatás.
Van rá bizonyíték hogy van hétfejű sárkányom? Nincs,de attól még lehet sárkányom, mert arra nincs bizonyíték hogy nincsen.
Ha van egy állítás azt bizonyítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!