Nem kéne Vona Gábortól visszavonni a bölcsész diplomáját?
Az iróniát félretéve, egy bevallása szerint kormányra készülő párt elnökétől azért nem félelmetes az ostobaságnak és a néphülyítésnek ez a szintje?
"Rovásírásos helységnévtáblát avatott Vona Gábor Markazon
A rovásírásos tábla azt üzeni mindenki számára, hogy elfelejtjük a finnugor hazugságot és magyarként vállaljuk, hogy Attila unokái vagyunk – jelentette ki Vona Gábor pénteken, amikor rovásírásos helységnévtáblát avatott a Heves megyei Markaz határában.
Csak akkor lesz ugyanis a magyarságnak dicső jövője, ha kimondjuk, hogy ez a nemzet újra a hunok leszármazottainak és Attila unokájának vallja magát – közölte a Jobbik elnöke a párt kezdeményezésére felállított tábla felavatása alkalmából megtartott ünnepségen."
és mi a gond, kérdező?
mantraszerűen ismételgessük: finnugorok vagyunk, finnugorok vagyunk..
Szörnyű, hogy milyen politikusaink vannak...
Cáfolja a finnugor-elméletet? Úúúristeeen!!!
Lopjon ő is ezermilliárdokat, mint a többi tisztességes honatya, akkor nem lesz itt Magyarországon semmi probléma, minden bekerül végre a rendes kerékvágásba.
De nem ártana. Ráadásul most látom, hogy történelemtanár?????
Őszintén nem tudom, hogy szerzett diplomát, mert aki tisztességesen tanul az egyetemen, az nagyon hamar rájön, hogy a történelem nagyon nem fekete-fehér... hogy nem sikerült rájönnie?
Persze az is lehet, sőt valószínűbb, hogy pontosan tudja, csak hát manapság ebben van a suska.
én azonnal elvenném tőle és még fel is pofoznám vele.
Akkor hülyeségeket tud néha mondani.
És igen, fekete fehérben látja a történelmet, amit nem szabad.
"És igen, fekete fehérben látja a történelmet, amit nem szabad."
Más népeknél teljesen normális, hogy ami róluk szól és őket dicsőíti, az fehér, a történelmi és jelenkori ellenségek feketék és a többi semleges.
Csak nálunk, magyaroknál van az, hogy önmagunkat utáljuk és szégyelljük és ami ellenünk van, azt vagy semlegesen kezeljük, vagy imádjuk.
A baj a következő. Mindjárt jön a szokásos kör, hogy de nem is vagyunk finnugorok, stb, stb, az unalomig ismert móka. Töviról-hegyire ismerem a szokásos ,,érveiket" Már előre fárasztónak tartom a dolgot.
Na de.
Tömören, velősen: A magyar nyelv a finnugor nyelvcsalád tagja. Ez bizonyított tény. Aki cáfolni akarja, az mutasson fel, egy másik nyelvcsaládot amibe jobban tartozik a magyar nyelv, és ne délibábos ostobaságokkal jöjjön elő!
Vona, egyébként nem hiszem hogy ostoba. Tudja ő is, hogy amit mond az kamu. De ez kell a szavazóinak, hogy Attila! Hunok! HŰ! Ezért mondja. Ő is tudja, hogy semmi közünk a hunokhoz, pontosan tudja, ez csak propaganda a részéről.
Egyébként ez elég szomorú.
A rovásírás hasonló dolog, szintén sak propaganda eszköz.
Engem őszintén szólva nem érdekel a rovásírás. Nekem jó a latin abc. Ezer éve ezt használjuk. Amióta Magyarország mint tényleges ország létezik. Akkor meg?
Ez olyan mintha ma valaki Egyiptomban hieroglifákkal akarná kiírni az utca neveket, mert dicső őseink...kiröhögnék.
Tudom én, hogy manapság ez divat, de a sok rovásírásozó nem is tud semmit az egészről. Csak bedől ennek a ostobaságnak. Egyébként lefogadom Vona jól ismeri a rovásírás történetét, csak ez is propaganda trükk nála.
Vagy tényleg hisz mindebben, de akkor nagyon bolond
"...tisztességes magyar embert faragunk..."
Tudod kiből faragjatok ti bárkiből bármit is???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!