Mi a francért van itt az, hogy akármit válaszolok, azonnal lepontoznak?
Na, hát számomra egyvalami biztosan körvonalazódott itt a válaszokból, amit egyébként eddig is sejtettem: a tolerancia egyenlő a nullával ezen az oldalon. :)
Pusztuljon mindenki, akinek más a véleménye, akinek nem tetszik a válasza, dögöljön meg mindenki. :D Ez a hozzáállás, és nem csak a politikai témában, hanem mindenhol.
Na, nem baj, a lepontozás legyen a legnagyobb bajunk. :D
Köszi. :)
Én egyébként nem szoktam figyelni, mert nem ezért írok.
Rengeteget szoktam segíteni a jogi kérdésekben, mert ez a szakmám, és ha tudom valamire a választ, azt leírom. Szerintem ott szoktam talán a pluszokat kapni, bár a fene tudja.
Amúgy voltam már 90%-on is, azt is azért vettem észre, mert valaki megdicsért érte. :) De az hamar lecsúszott. :D
A lényeg, hogy sokkal rosszabbul esik a leszólás, mint a lepontozás, és sajnos abból is kapok eleget...
"mert mint írtam: gyíkságnak tartom.
"
gyanítom, hogy az indoklás már nem menne, hogy miért tartod gyíkságnak.
"Neked a felhasználoneved már kapásból egy hazugság!!!!"
Hallottál már a XIX.századi magyar történelemről?
Gyanítom nem, és csak propagandaoldalakról tájékozódsz...
Hát igen, ez az agymosás.
"Mert korcs vagy.
Ez a válasz 48%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:22"
na igen, elég ennyit benyögni és sértegetni és máris fel vagy pontozva.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:01
nem akarok közhellyel élni, de emiatt tartunk ott, ahol...
sajnos teljesen igazad van.
Időközben kb. 1 hét alatt lementem 65%-ról 38-ra
agyrém...
Egyébként még az jutott eszembe, hogy ha esetleg a rendszer nem csak az értékelt válaszainkból számolja ki a %-ot, hanem az összes válaszból, akkor pl. romlik a %-unk pusztán attól is, hogy egyre többet írunk, és ha egyáltalán nem értékelnek. :)
Na, ez most nem tudom, mennyire volt érthető. :D
De a kérdés lényege, hogy vajon csak az összes értékelt (hasznos-nem hasznos) válaszunkból számolja ki, vagy az összes válaszunkból?
Mert akkor nem csoda, hogy gyorsan lefele megy, ha állandóan írogatunk. :D Ehhez akkor lepontozás se kell, elég, ha nincs felpontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!