Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a francért van itt az,...

Mi a francért van itt az, hogy akármit válaszolok, azonnal lepontoznak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 22:12
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
46%

Nem kell figyelembe venni.

Engem is gyakran lepontoznak 20% alá, de nem érdekel, mert akkor is nekem van igazam és jól esik, hogy harcolhatok a barmok ellen, akik tévednek. ;)

2011. szept. 21. 23:30
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezzél inkább. Akkor nem pontoznak le.
2011. szept. 21. 23:37
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
"(ott szokták többnyire:)" Ez az amit viszont nem értek. Ez olyan, mintha kimennék egy Neoton koncertre paradicsomot dobálni a zenekar felé, csak mert én metal zenét hallgatok. Én soha nem megyek olyan témakörbe hogy vallás, vagy ezotéria, mert nem hiszek benne, hiszen miért bántsam meg azokat akik hisznek az ilyen dolgokban? Nekem csak az ilyen Jehova félékkel van bajom, mivel ők mint az ügynökök járnak házról házra hogy ráerőltessék a hitüket más emberekre. Az ilyet nem szeretem.
2011. szept. 22. 00:00
 34/53 anonim ***** válasza:
94%

kolopele"Ez az amit viszont nem értek"

ez azért van, mert sok mérges ateista van ott. Az ateista pedig hiszi Istent, csak haragszik rá, mérgében tagadja.. Mert csak valami ellen lehet hadakozni- a semmi ellen nem. Ha nem hiszem a pl.zöldszörnyet nem fogok vitatkozni róla, hadakozni ellene, szidni. Egyszerűen nincs és kész.

Aki hisz, és dicsőíti Istent- azt támadásnak veszi ez ellen a nem koherens világképp ellen. Jellegzetes az jön ki eredménynek: nincs I. de rossz, gonosz, a bajoknak oka :)) De mindegy. Bach - mivel az isteni ihlet révén tudta az Igazságot, minden műve alá írta:

Soli Deo Gloria.

Nem törődött a lepontozással:)

2011. szept. 22. 00:16
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
-p világkép :))jó éjt!
2011. szept. 22. 00:19
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Kösz, neked is.
2011. szept. 22. 00:49
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Fiuk!Koszi!Baromi jol szorakoztam..(Bocsi!:):))

Mindenkit felpontoztam!;)

Kerdezo"!Kar hogy a kerdest nem lehet pontozni!:DDijaznam,zoldekkel!:)

Kolopele!Van Isten,en a helyedben minden nap koszonetet mondanek hogy ilyen jol elek!:)Teged a karma akar ma!:D

So"t!Istennek ekkora hatalma van,me'g a politikaban is ott van!:D

2011. szept. 22. 04:06
 38/53 anonim ***** válasza:

Huu vazze!:D Tevedesbol a liberos-USA-s duli-fulit is felpontoztam,pedig nem szandekoztam!:D

De tod mit?Juszt se fogok gyulolkodni bebebe...Nagyon uncsi!

Piszok faraszto ezt a sok ellensegeskedo" dogoljonmegmindenkirajtamkivulosszeeskuveselmeletetgyartokamuszaguszovegeketvegigolvasni!Es juszt se fogok tagolni(legalabb adok okot a vegzalasra,mert ha nincs mibe belekotnotok jottok a hejesirassal(szandekosan j!!)Ujjakat a pirosra!Egy,ket haaaaaaaaaaaaaa!:D:D

2011. szept. 22. 04:17
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
(((: előző,remélem kipihented magad :)))
2011. szept. 22. 07:43
 40/53 anonim ***** válasza:
40%
"Van Isten,en a helyedben minden nap koszonetet mondanek hogy ilyen jol elek!" Ne haragudj, de azt a technológiát amit kifejlesztettem és remekül élek belőle azóta is azt csak magamnak köszönhetem. Mint mondtam, ilyet a vallás témakörben írogass, ne itt.
2011. szept. 22. 08:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!