Mi a francért van itt az, hogy akármit válaszolok, azonnal lepontoznak?
Nem kell figyelembe venni.
Engem is gyakran lepontoznak 20% alá, de nem érdekel, mert akkor is nekem van igazam és jól esik, hogy harcolhatok a barmok ellen, akik tévednek. ;)
kolopele"Ez az amit viszont nem értek"
ez azért van, mert sok mérges ateista van ott. Az ateista pedig hiszi Istent, csak haragszik rá, mérgében tagadja.. Mert csak valami ellen lehet hadakozni- a semmi ellen nem. Ha nem hiszem a pl.zöldszörnyet nem fogok vitatkozni róla, hadakozni ellene, szidni. Egyszerűen nincs és kész.
Aki hisz, és dicsőíti Istent- azt támadásnak veszi ez ellen a nem koherens világképp ellen. Jellegzetes az jön ki eredménynek: nincs I. de rossz, gonosz, a bajoknak oka :)) De mindegy. Bach - mivel az isteni ihlet révén tudta az Igazságot, minden műve alá írta:
Soli Deo Gloria.
Nem törődött a lepontozással:)
Fiuk!Koszi!Baromi jol szorakoztam..(Bocsi!:):))
Mindenkit felpontoztam!;)
Kerdezo"!Kar hogy a kerdest nem lehet pontozni!:DDijaznam,zoldekkel!:)
Kolopele!Van Isten,en a helyedben minden nap koszonetet mondanek hogy ilyen jol elek!:)Teged a karma akar ma!:D
So"t!Istennek ekkora hatalma van,me'g a politikaban is ott van!:D
Huu vazze!:D Tevedesbol a liberos-USA-s duli-fulit is felpontoztam,pedig nem szandekoztam!:D
De tod mit?Juszt se fogok gyulolkodni bebebe...Nagyon uncsi!
Piszok faraszto ezt a sok ellensegeskedo" dogoljonmegmindenkirajtamkivulosszeeskuveselmeletetgyartokamuszaguszovegeketvegigolvasni!Es juszt se fogok tagolni(legalabb adok okot a vegzalasra,mert ha nincs mibe belekotnotok jottok a hejesirassal(szandekosan j!!)Ujjakat a pirosra!Egy,ket haaaaaaaaaaaaaa!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!