Nem érdekes egy kicsit, hogy minden Fidesz ellenes le lett pontozva, de mégsem tolonganak itt a Fideszes válaszolók?
Gondolok itt pl erre a kérdésre: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__228..
A vége felé írta a kérdező, hogy kapott egy e-mailt, melyben megkérdezték tőle, hogy kirakhatják -e a blogjukra a kérdését (a kifejtést).
Utána mindenki le lett pontozva...
Gondolom a sok Fideszfan a blogról átjött ide pontozni, miután regisztrált...
Figyelj, mikor aznap arra a kérdésre válaszoltunk, még mindenki válasza min. 80%-on állt.
Mivel ezen az oldalon egy kezemen meg tudom számolni, mennyi fideszes szokott ide írogatni, így nem tartom valószínűnek, hogy ők lendültek akcióba.
Igazából nem is annyira lényeges a pontozás, de az nagyon érdekes, hogy a kérdező írta a végén, hogy kapott egy e-mailt, melyben megkérdezik kirakhatják-e ezt a blogjukra.
Ezek után mindenki, aki előzőleg 80%-on ált, lement max. 50-re...
Érdekes amit említesz, de nem lehet bizonyítani az összefüggést.
Ahogyan én látom, itt a Jobbikosok egyes témákban dominálnak olyan témákban, amelyekkel én is egyetértek, de máskor éppen ők írják a legnagyobb blődliket, illetve ők a legagresszívabbak. A Fideszesek lemorzsolódtak, egy két kivételtől eltekintve, akik valóban értik a kormány politikáját, és tudnak is érvelni.
Pontozni ritkán szoktam. Lepontozom a szociális érzéketlenséget és a (szerintem) nyilvánvaló ostobaságot, és a bigott fanatizmust.
Felpontozom a tényszerű meglátásokat, de leginkább akkor, ha azok értelmezésével egyetértek.
Olyan is megesett, hogy nem pontoztam, de odaírtam, hogy ezze, vagy azzal egyet tudok érteni. Akkor is, hogyha amúgy a válaszolóval egyébként nem szoktam egyre gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!