Mi a francért van itt az, hogy akármit válaszolok, azonnal lepontoznak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 22:12
11/53 anonim válasza:
A neved miatt. Tüntesd el, használd ki, hogy ez egy anonim oldal.
12/53 anonim válasza:
ha van egy kis időd, nézd meg azoknak a százalékát akiknek a nevük kint van és azokét is akiknek nicns kint, gyanítom, hogy azé akié kint van átlagban legalább 30%al kisebb lesz
13/53 anonim válasza:
Ilyen nincs b*szdmeg, de mégis van. Visszajövök és mit látok a saját válaszomnál? :D
"Ez a válasz 24%-ban hasznosnak tűnik."
14/53 anonim válasza:
Mert nem tetszik a feleleted, gyíkságnak tartom, akkor lepontozlak.
Akié tetszik, azt felpontozom. Ilyen egyszerű.
15/53 anonim válasza:
Csakhogy itt nem a tetszést/nem tetszést kell pontozni, hanem a hasznosságot.
16/53 anonim válasza:
A hasznos tetszik, a haszontalan nem tetszik, mert mint írtam: gyíkságnak tartom.
17/53 anonim válasza:
elvileg ez lenne
de csomóan pontoznak, mint az őrült, ki letépte láncát.
Sajnálatos dolog, azt hiszik, hogy végre tettek valamit a világban. zero
18/53 anonim válasza:
én akármelyik oldalon vagyok lepontoznak.tapasztalat:)
19/53 anonim válasza:
Egyáltalán minek foglalkozol azzal hogy mennyi a százalékod? Vannak akiknek ez a legnagyobb örömük az életben hogy lepontoznak mindenkit, ne sajnáld tőlük ezt a kis örömöt. Persze vannak azok akik a név alapján nyomják azonnal a piros kezet, el sem olvassák mit írt az illető. Ettől most rosszabb neked? Soha más bajod ne legyen az életben.
20/53 anonim válasza:
kolopele te vagy rá az élő példa a magad 38%ával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!