Elégedett vagy a Fidesszel?
Igen!
Abszlut elégedett vagyok a zsidesz munkásságával. Amióta ők vannak hatalmon naponta röhöghetek egyet az idótizmusokon. nevetek az ÁFA-emelésen meg a 400Ft-os benzinen, meg z út a munkába programon. Persze ha én is Magyarországon élnék nem volna olyan vicces, de így külföldről nagyon vicces... Van gyakorlati előnye is hogy ők vannak. Most például végre el tudtam adni komoly haszonnal jó pár ezer megmaradt Eurómat, mert a Forint megint szart sem ér. Kedves Orbán Úr! Nagyon várom a 300, és a 350Ft-os EUR árakat! Tessék már egy pár baromságot mondani még, hogy tovább romolhasson a Forint!
Sok olyan ember nyilatkozik itt marhaságokat, akiknek nincs meg a megfelelő háttértudása.
Mit vártatok a Fidesztől? Hogy majd 2 hónap alatt megduplázza a GDP-t, a forint 2x annyi lesz mint az angol font, és hogy ezentúl ázsiai rabszolgalányok etetnek majd finom magyar szőlővel?
És mi lesz az adóssággal, amit a MKP, MSZDP, MSZP, halmozott fel kb 30-40 év alatt? Azt elfelejtettük? Amíg az az adósság megvan, addig lehet kormányon akármilyen király kormány, te nem fogsz érezni belőle semmit.
És ne nyilatkozzatok fél vagy olykor semmilyen tudással.
Egyetértek a fölöttem levővel (07:32). A kérdéssel kapcsolatban pedig annyit, a GYK meglehetős jobbiktanya, itt hiába kérdezel ilyesmit, a végeredmény borítékolható.
Mellesleg adósságcsökkentés terén elégedett vagyok a munkájukkal, mindenképpen jobb mint az MSZP kölcsönből osztogatós modellje. Költekezés téren szerintem a Jobbikot se kellene félteni, Staudt annó a csillagokat is leígérgette az égről a budapesti kampányában. Volt már ott szó HÉVek összekötéséről, 4-es metró befejezéséről, ötös(!) metróról, új városközpontról, meg isten tudja még miről.
Nem lesz jobb a helyzet azonnal, minimum 2 év kell mire határozottan érezhető lesz a javulás. Ennek már most is vannak jelei, ez volt az első negyedév amikor kishazánk úgy tudott adósságot törleszteni hogy nem kellett hozzá kölcsönt felvennie. Ez már valami, köszönjük, kíváncsian várjuk a következő eredményt. Ha meg elbasszák, legközelebb nem szavazzuk meg őket :)
ez a "kompakt" link elméletileg jól demonstrálja a helyzetet. Sajnos a jelenlegi helyzet nincs rajta feltüntetve (még), de remekül megfigyelhető a fidesz (+ fidesz, szdsz koalíció) idején tett MUNKA. (Az a kis süllyedés lesz az a grafikon 1995 környékén.)
Én sem vagyok elégedett!! Bár nagy vonalakban tudtam, hogy mi következik ebben a parlamenti ciklusban. Nulla azaz nulla gyakorlati érzékük van, csak álmodozni, ideológiát kreálni, történelmet hamisítani, meg koronát úsztatni tudnak...
De mást nem is tehetnek, hiszen hozzáértő szakemberekkel - pl. közgazdászokkal - nem rendelkeznek. Pont mint 1998 és 2002 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!