Elégedett vagy a Fidesszel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 20:18
12/34 anonim válasza:
Sajnos erre a kérdésre semmi újat nem tudok írni. Így beállok a sorba: nem.
13/34 anonim válasza:
Napi 10 kérdésre is szivesen leírom, hogy nem vagyok velük elégedett.
15/34 A kérdező kommentje:
A jobbiknak egy esélyt adjatok
2011. szept. 21. 22:39
16/34 anonim válasza:
Kik adjanak esélyt?
Akiknek megint betömik a száját bruttó 10-12 ezer forintos minimálbér emeléssel (akik uniós fizetést ígértek)?
Nem, azok kussolni fognak és szavazni...hátha leesik még havi 10 ezer a következő ciklusban :(
17/34 anonim válasza:
aki eddig a fideszre szavazott, az most vagy nem megy el szavazni(tippem szerint 20-30%) vagy elmegy a jobbikra szavazni(kb 30-40%) vagy marad a fidesznél(40-60%)
tehát adnak majd a jobbiknak egy esélyt.
én még nem voltam szavazni, ugyanis 2010 ben csak 17 éves voltam de meg jelenlegi nézetem szerint megadom a jobbiknak az esélyt
18/34 anonim válasza:
Látszólag nincs miért, de ha igazat beszélnek a hírek, akkor a Fidesz a megváltó.
19/34 anonim válasza:
Nem.
Ennél antiszociálisabb kormány még nem volt az elmúlt 20 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!