Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem népszerűbbek (és...

Miért nem népszerűbbek (és miért nem kormánypártok) európaszerte a neonáci szervezetek, amikor azok képviselik Európa őshonos, hagyományos kultúráját és értékeit a többi politikai irányzat által képviselt amerikanizmus és szovjet kommunizmus helyett?

Figyelt kérdés

A nácizmus olyan hagyományos, európai értékeket képvisel, mint a családcentrikusság, a hazaszeretet, a kereszténység, az egymás iránti szolidaritás, a jobboldaliság, az idegennekkel szembeni egészséges idegenkedés és ellenségeskedés, a hagyományőrzés és a kb. 1000-től, 1945-ig tartó kultúrális, társadalmi folytonosság.

Európának éppezért a nácizmus lenne a logikus választás.

Ehelyett minden európai országban olyan pártok uralkodnak, amik az 50-es években kialakult amerikanizmus és a szovjet kommunizmus egy furcsa zagyvalékából állnak. Ezen szervezetek olyan "értékeket" képviselnek, amik teljesen szembemennek az ezeréves európai történelmi-társadalmi-kultúrális folytonossággal, kultúraromboló hatásúak, az embereket a baloldaliság, az ateizmus, a vadkapitalizmus és a vadliberalizmus felé terelik. A család többé nem érték, ahogy a hagyományőrzés, a hazaszeretet, és az egymás iránti szolidaritás sem. Meg is látszik, ahogy Európa lassan omlik összefele.

Tényleg olyan jó ötlet volt annó szembemenni Hitlerrel?

2011. szept. 8. 15:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok keresztény, nem vagyok rasszista, nem vagyok jobboldali és nem értem, hogy az eszméktől, amiket te hangoztatsz miért lenne jobb a világ. És igen, szerintem nagyon is jó ötlet volt anno szembemenni Hitlerrel.
2013. júl. 24. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!