Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem népszerűbbek (és...

Miért nem népszerűbbek (és miért nem kormánypártok) európaszerte a neonáci szervezetek, amikor azok képviselik Európa őshonos, hagyományos kultúráját és értékeit a többi politikai irányzat által képviselt amerikanizmus és szovjet kommunizmus helyett?

Figyelt kérdés

A nácizmus olyan hagyományos, európai értékeket képvisel, mint a családcentrikusság, a hazaszeretet, a kereszténység, az egymás iránti szolidaritás, a jobboldaliság, az idegennekkel szembeni egészséges idegenkedés és ellenségeskedés, a hagyományőrzés és a kb. 1000-től, 1945-ig tartó kultúrális, társadalmi folytonosság.

Európának éppezért a nácizmus lenne a logikus választás.

Ehelyett minden európai országban olyan pártok uralkodnak, amik az 50-es években kialakult amerikanizmus és a szovjet kommunizmus egy furcsa zagyvalékából állnak. Ezen szervezetek olyan "értékeket" képviselnek, amik teljesen szembemennek az ezeréves európai történelmi-társadalmi-kultúrális folytonossággal, kultúraromboló hatásúak, az embereket a baloldaliság, az ateizmus, a vadkapitalizmus és a vadliberalizmus felé terelik. A család többé nem érték, ahogy a hagyományőrzés, a hazaszeretet, és az egymás iránti szolidaritás sem. Meg is látszik, ahogy Európa lassan omlik összefele.

Tényleg olyan jó ötlet volt annó szembemenni Hitlerrel?

2011. szept. 8. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Mert minden országban ugyanaz jut az emberek eszébe a nácikról, ami a magyaroknak is (amit mutat és sugall a média):

Hőzöngés, részegeskedés, kukaborogatás, gyújtogatás, B-közép.

2011. szept. 8. 17:03
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
A piszkafát még mindig nem húzta ki a seggedböl anyád? Hiába mondtam neki, hogy ne olyan forrón dugja be! Dehát lelkiismeretfurdalása van amiért nem kapart el annakidején. Még nem késö. Felakaszthatod magadat nyugodtan.
2011. szept. 8. 17:03
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Jó jo, hogy minden nap kell egyet sz,arnod de miért mindig a képernyöre?
2011. szept. 8. 18:13
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Te teljesen hülye vagy.

Európa történelmi folytonosságát a (Magyarországon az SZDSZ szánalmas és gyászos tevékenységének köszönhetően szitokszóvá alacsonyodott) liberalizmus képviseli.

Az, hogy a 20. századot deviáns folyamatok (fasizmus, nácizmus, sztálinizmus) jellemezték, még nem változtat azon, hogy Európa legfontosabb szellemi áramlatai a (görög örökségből táplálkozó) reneszánsz, a szekularizáció, a felvilágosodás, a mindig újító vállalkozó szellem által lehetővé tett ipari forradalom, az ez által kibontakozó fogyasztó, művelt, politikai öntudatra ébredő széles középréteg, az általa kikényszerített demokrácia és emberi jogok.

2011. szept. 9. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Én személy szerint azért nem kérek a nácizmusból, mert nem vagyok keresztény, (zsidó se, ha valamelyik vadnáci rögtön ezt nyomná a képembe a kommentem után) Nem vagyok túlságosan családcentrikus, nem vagyok jobboldali, nem vagyok rasszista még enyhe szinten sem, a hagyományokat maximum tisztelem, és a hazaszeretet is csak alap szinten van meg bennem.
2011. nov. 8. 18:01
 16/21 anonim ***** válasza:
Sajnos öngyilkos a fajunk.
2012. jan. 25. 04:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Létre kellene hozni komolyan vehető neonáci szervezeteket, amelyek nem csupán borvirágosképű, hangoskodó kocsmatöltelékekből állna, akik utálják a zsidókat, hanem magasabbra tennék a mércét (természetesen a fajgyűlöletet megtartva). A faji kérdéseket is érdemes lenne tisztázni (pontosan mely faj érdekében kell létrehozni a szervezetet, és ennek a fajnak melyek az ellenségei). És itt nem olyasmire kell gondolni, hogy "magyarok", vagy "cigányok", tehát nem népcsoportra, hanem rasszra, mert a fajgyűlöletnek így van értelme (legalábbis fajgyűlöletként). Hanem létező nagyrasszokra, és azon belüli rasszokra (pl.: indoeurópaiak (árják), szemiták (pl. zsidók és arabok); vagy a nem europid rasszok)
2012. jan. 25. 04:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Komolyan kell gondolni, és tenni kell érte. Az üvöltözés és a harag egy-egy alkalommal való kifejezése, még nem alkalmas arra, hogy hatalmat szerezz a politikában. Hitler sokat tett érte. Rengeteget tanult. Majdnem naponta elolvasott egy könyvet, folyamatosan művelte magát, és keményen küzdött. A mai neonácikra ez nem jellemzők. Gyakran még a fajelméletet sem ismerik elég jól.
2012. jan. 25. 04:13
 19/21 vad35 válasza:
Bármennyire is tisztelem a neonácizmust ,mégis azt kell mondanom,hogy ez egy kihalóban lévö eszme A mostani neo nácizmus mársohase fog olyan lenni mint a régi III.birodalom.Valami teljesen új kell!
2012. nov. 12. 21:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nem kérek ezekből az "értékekből". Nem vagyok 'ellenséges az idegenekkel szemben', nem is értem, miért kéne annak lennem. Szerintem ez a felfogás undorító. "Aki nem olyan mint én, az csak rosszabb lehet". Ez aztán tényleg nagy, és nemes elgondolás
2013. júl. 24. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!