Európa itt épül? Jön egy új magyar kor?
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 13:25
1/8 anonim válasza:
Én is több helyen olvastam, hogy Európa itt épül, szóval lehet benne valami.
2/8 anonim válasza:
Jó is lenne, ha jönne. Ahol például az emberek nem csak az ÉN fogalmát ismerik, hanem a MI fogalmát is.
3/8 anonim válasza:
Végre megtörténik a rendszerváltozás!
4/8 anonim válasza:
Itt minden épül csak az nem aminek kellene.
5/8 anonim válasza:
Én nem tudom hogy más városokba hogy áll ez de azt tudom hogy itt "Gyömrőn" 2 éve kb már hatalmas felújítások történnek minidig épűl valami ... Mindig újítanak valamit meg stb... szóval én ahogy látom Itt épül Európa :)
6/8 anonim válasza:
Itt Miskolcon is megépült a vásárcsarnok,erre olyan helypénzt kértek hogy alig bírják fizetni a kereskedők,akik meg meg tudják fizetni jól felnyomták az áraikat,azt meg nem tudja megfizetni az ember,szóval a vásárcsarnok mellé járnak az emberek, a régi piacra.A villamost is újítják,csak így is 280 ft egy villamosjegy,ha megépül felnyomják 350 ft-ra minimum arra hivatkozva hogy új villamosok vannak,növelték a szolgáltatás színvonalát,aztán a 350-es jegyet nem bírják majd megint megfizetni,aztán üresen járnak a villamosok.
7/8 anonim válasza:
Én szerintem inkább a Balkán épül itt.
8/8 anonim válasza:
európa itt leépül, ahogy az emberek, és az életszínvonal. Amíg azt hiszik egyesek, hogy attól lesz jó nekünk, hogy felújítanak egy teret.... hát legalább szép helyen fogunk koldulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!