Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki szerint mennyibe kerül ma...

Ki szerint mennyibe kerül ma 1kg kenyér?

Figyelt kérdés

1. A hipermarkec 99Ft-ért adja, jó az, csak másnap már penészes. Rá is van írva: kenyér

2. 280-300Ft és támogatom a magyar termelőt, aki ha nem tud árat emelni, spórol az alapanyagon, ront a minőségen, és valami oknál fogva mindíg tudom, hogy melyik műszak csinálta azon a héten...

3. Van egy bizonyos kovászolt kenyér, negyedkilósat kapok 270Ft-ért... kilónként több, mint 1000 Ft-ért megközelíti ízre azt, amit Anyám tett elém a nyolcvanas években...igaz ma ez már luxus

2011. szept. 7. 21:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, mert a magyar kenyerek annyira ócskák, nincs bennük liszt, hogy én már egyáltalán nem veszem őket, és otthon sütöm a kenyeremet gépben vagy a sütőben."

Épp hogy azok nem magyar kenyerek. Magyar kenyér amit otthon sütsz, vagy ha ilyet veszel.

2011. szept. 7. 23:25
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
"Kolopele neked fölösleges volt gyereket csinálnod" Neked viszont megszületned volt az.
2011. szept. 7. 23:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Az idegesítő az, hogy nem elég, hogy 260-70-ért adják azt a semmirevaló gumikenyeret, de hogy annak a 60%-ának a közepén akkora lyuk van, hogy a busz megfordul benne, az már elég gáz...
2011. szept. 8. 05:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
ÉS újabban szét esik, morzsálódik. Süssetek otthon kenyeret, venni már nem érdemes!
2011. szept. 8. 06:18
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tehát amit tehetünk a mai világban, hogy megnyugtatjuk magunkat:

Nem lesz drágább semmi, ha lejjebb adunk az igényeinkből!

5-600 Ft/kg-ért húst tudunk venni (jó minőségűt nem lehet kapni, csak házivágásból)

99Ft egy liter tej (a minőségi 5-600Ft)

5000Ft-ból tetőtől talpig fel tudunk ruházkodni, pont mint régen, igaz, most a turkálóból. Amúgy 50 ezer is kevés lenne...

Akkor elkönyvelhetjük, hogy az üzemanyag és energiaárak mellett csak a fizetéseink emelkedtek a rendszerváltás óta!!!

2011. szept. 8. 09:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Találj egy jó pékséget, és 300 alatt tartalmas, házi, fehér kenyeret ehetsz, ami még a 4. napon is ehető (már ha valami csoda folytán megmarad addig, mert ezeknek megvan az a jó szokásuk, hogy másnapra elfogynak! :) )

A jó pékséget fel lehet ismerni arról, hogy nem szupermarketben van, nincs rajta látványpékséges logó, és a környékén mindenki kilós kenyérrel a hóna alatt mászkál munkából hazafelé menet.

2011. szept. 8. 10:17
 17/23 anonim ***** válasza:
39%

Azt hittem kolopele Ausztráliából hozatja a kenyeret, hogy el tudja mondani ő arra is milliókat költ egy évben.

Amúgy meg tök mindegy mennyibe kerül a kenyér, nem kell enni, mert moslék kaja.

2011. szept. 8. 12:48
 18/23 anonim ***** válasza:

23.25: Én azt látom ezeknek a "kenyereknek" a címkéjén, hogy magyar kenyérgyárak készítik. Akkor az nem magyar?

Arra meg nekem sajnos így munka mellett nincs kapacitásom, hogy egy jó pékségbe járkáljak kenyérért, máshova meg jó tejért, a piacra meg zöldségért. Miért nem tudnak mondjuk a hipermarketek ehető és elfogadható minőségű árut árulni. Én több évet éltem külföldön Nyugat-Európában és az USA-ban, és ott mindenütt volt ezeken a helyeken is jó minőség, viszont ez a magyar moslék színvonal sehol se volt. Nem csak a kenyérrel van baj, de jelentem, hogy a sajt sem tejből készül nálunk, és a felvágottak se láttak húst, legfeljebb valami gagyi bőrkét, pépet meg tollat.

2011. szept. 8. 16:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
G'sback, nem elég, hogy nem bírtad ki hogy ne szólj be, még marhaságot is válaszolsz. Őszinte elismerésem.
2011. szept. 8. 22:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem, hogy te kamugépek mestere táplálkozási szakértő is vagy.
2011. szept. 9. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!