Teljes kiőrlésű kenyér hányas kód Norbi update rendszer szerint?
Figyelt kérdés
Számít az is, hogy milyen teljes kiőrlésű liszt, pl. búza, tönköly, rozs?2010. júl. 30. 14:00
2/4 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy 2-es. A fehér kenyér 3-as. A update meg 1-es, de az nem tudom, miből van.
3/4 anonim válasza:
most nem azért, de nyugodtan vegyél bolti tk kenyeret
én most magvasat vettem fél kilo 200ft, a norbié fél kilo 550 és hidd el nem külön ez se meg az se
igazából a nevet kell megfizeni
le lehet szólni de így van azt is cska reggelire lehet enni, és a boltit is gondolom csak reggelire ennéd fogyókőra mellett
fölösleges ennyi pénzt kiadni
4/4 anonim válasza:
Szia nem kell megvenni a boltban norbi kenyerét meglehet otthon is sütni és nagyon finom :) a bolti kenyér 3 mas kódú é csak délig lehet enni az update norbi kenyér pedig 1 es azt este 10 ig lehet mert nicns benne cukor. Nem reklámozni akarom mert én is sima kenyeret eszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!