Mi ez a hirtelen változás, hogy Orbán szerint nincs bankellenesség?
Figyelt kérdés
Hirtelen egy felejtő kapszulát vett be.Mintha mindennap más szorongatná és afelé hajlik, ahol erősebb a szorongatás.2011. okt. 20. 16:55
1/7 doboszoli válasza:
Szót sem érdemel, annyira mindegy mit mond.
2/7 anonim válasza:
10 év óta Orbán mindennap mást mond.mint az előző napon. Most miért tenne másképpen?
3/7 anonim válasza:
Ebben az országban komolyan érdekel még valakit Orbán mit mond?
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos kéne, mert nem csak mi halljuk.
2011. okt. 20. 17:19
5/7 anonim válasza:
Akkor is hazudik, ha kérdez!
GYF mellé a cellába vele!
6/7 anonim válasza:
Ha ezt ennyire kristálytisztán látja mindenki, ahogy az előző válaszolók leírták (és mondanom se kell, hogy igazuk van), akkor csak azt nem értem, hogy a választás előtt miért csak én láttam, hogy Orbán egy hazug szélhámos? Akkora zseni lennék? Nem hiszem, inkább a magyarok, hát hogy is mondjam finoman, ennyire butusok, politikailag éretlenek. És sajnos még mindig azok, ami egy életveszély.
7/7 anonim válasza:
A szavazó polgárok több mint fele még mindig támogatja az Orbán-kormányt, tehát van akit érdekel hogy mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!