Ez mennyire igaz? Ezt honnan vették? Van valami igazság benne?
Itt lefórdítok egy svéd cikket ami MA szerepelt az egyik legnagyobb svéd napiújságban:
(elnézést kérek nyelvi-híbákért)
A gonozság munkarendje:
A magyar kormánypárt Fidesz egy javaslatott nyújtot be ahól azt javasólják hogy munkanélkülieket - főleg cigányokat- munkatáborokba küldjék. Ezekben három száz ezer munkakereső utakat és gátakat fog építeni, miközben nyugdíjas rendőrök vigyáznak felettük. "Kapával és lapátal" nyilvánotatta ki Orbán Viktor.
Leizatt emberek kik rendőr felügyelett alatt építkeznek kapákal talán úgy hangzik mint valami börtöni dráma a múlt évtizedből. De ennyire vékony a különbség régi idők büntetési munkákból és a mai világ európai munkapiac-politikája között.
ráadásúl a nevét is rosszúl írták... (victor orbánt írtak)
honnan vesszed hogy nem ismerem a svéd napilapokat?
mi köze van, az volt a kérdés hogy ezt honnan vették, nem írtam sehól hogy elhiszem amit írnak vagy hogy azon csódálkozom hogy ilyeneket írnak. ès kinem s-arja le hogy a magyar napilapokban mit írnak, nincs köze hozzá!
Mért van nullkilóméteres agyam? örülnék ha elmondanád minek mondasz ilyeneket rólam.
Mikor olvastam a cikket, elkezdtem röhögni, és azért tettem fel a kérdést ide mert gondoltam, bisztos össze dobtak egy csomó dolgot és írták ezt a marhaságot, mivel volt szó nyugdíjas rendörökröl, és cigány próbléma, meg hogy csinál munkákat a kormány, gondoltam bisztos úgy gondoltak így jól össze lehetne hozni mind a hármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!