Jobbikosok! Mi alapján döntitek el, ki cigány?
nem vagyok jobbikos,se mszp-s se semmilyen,de a szemén látszik valakinek ha cigány.
nem értem egyébként,miért emeled ki,hogy jobbikosok?:D csak ők tudják ezt eldönteni?vagy csak ők cigányoznak?szerintem ehhez semmi köze a pártoknak, h ki mi alapján dönti el,hogy valaki cigány...és nem csak ők nem szeretik a cigányokat:)
és ha nem jobbikos vagyok akkor máshonnan ismerem meg a cigányt?
amugy borsodi lévén a tekintetéből ismerem meg nem hasonlítanak egymásra mint a kínaiak de a tekintetük mindegyiknek ugyan olyan és ezt csak az ismeri aki velük él
értem:)
ezt így nem tudom kifejteni,de ha rájuk nézek én látom,és igaz,hogy nem minden cigány barna,de mégis más színű a bőrük,sötét a hajuk,aranyékszerek,ruháik stb.. vannak jellegzetes vonásaik,amikből fel lehet ismerni őket,és biztos hogy mindegyiken találsz egy olyan valamit amiből meg tudod állapítani,hogy ő bizony cigány.nekem ez a tapasztalatom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!