Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeptember 1. -től bevezetik...

Szeptember 1. -től bevezetik a Hamburger/Chipsadót. De meddig bírja még a lakosság az újabb adóterheket?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 18:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tibor, te elmebeteg vagy.
2011. aug. 18. 16:00
 12/23 anonim ***** válasza:
18%
Mert nem tetszik a véleményem?
2011. aug. 18. 16:09
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Mert pl. itt baloldalizol, és kijelented, hogy a fidesz a világ legjobb pártja és kormánya volt. De nem csak ezekből szűrtem le. Fordulj bátran szakemberhez!
2011. aug. 18. 16:19
 14/23 anonim ***** válasza:

Vissza térve az az adóhoz. Teljesen Hülyeség pl a chips ha tól sok benne a só akkor a gyátó külön csomagolja a sót a chipshez, stb.

Ajánlom figyelmetekbe a következő olvasmányokat:

[link]

[link]

2011. szept. 1. 21:10
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként engem az is érdekelne, hogy mitől egészségesebb az energiaitalnál a kávé és az alkohol? Ez mint írtam, egyszerű adónövelés, mert így lehet csak hiteleket visszafizetni, de ezt nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni, hogy az alkoholisták kapják a súlyosabb büntetést, ne én, aki egyszer egy hónapban bejelentett diákmunka mellett(ami fele annyit fizet, mint ha feketén csinálnám) hetente egyszer elviszem a barátnőmet egy hamburgerre meg egy kólára?
2011. szept. 2. 14:54
 16/23 anonim ***** válasza:
32%

úristen drágább lesz pár dolog, amik nem is alapkaják, nincs rá az embernek szüksége!

Épp hogy a legtöbb ember alapkajája a kannásbor,és társai,anyukák főzni nem tudnak a gyerek mikró és mekis foson él.Az adó csak azért van hogy az ostobenkók még több pénzért vegyék a cuccokat,mert szülők gyöngyei nem a kanásborrol,meg a cigiről fognak lemondani,a gyerektől fogják elvenni,és még több nymorgó család lesz.

2011. szept. 9. 19:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy ők úgy védik a családot, hogy nem emelik a kannásbor árát, mert az a gyereknek fájna. Biztosan ezek az okok vezérlik híresen együtt érző vezíreinket. Nem alapkaják? Te egész évben konzerven vízen és kenyéren élsz? Engem sem tartanak el, mégis egyszer egy héten úgy érzem megérdemlek egy 300Ft os energiaitalt(bocsi 500Ft) mert naponta alszok kb. 5 órát egyetem és fizikai munka mellett. Engem nem is ez zavar, mert szíve joga az államnak, maximum kéthetente költök majd magamra. Engem az idegesít fel, hogy nem lehet kimondani az igazságot, hogy pénz kell, úgy csomagolják a dolgot, mintha minket meg kellene védeni, és ők puszta jófejségből tömnék a hézagokat ezzel a pénzzel.
2011. szept. 9. 21:49
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

19:59

Az egészség nagyon fontos de azért nem kellene már több kizsákmányoló adókat kivetni.

Különben én úgy állok hozzá hogy hogy az Ötlet az jó de a megvalósítás már NEM.

2011. szept. 11. 17:16
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egészség lenne a cél, akkor csinálnának egy törvényt, hogy 1 kg kenyérben vagy 100 g chipsben ennyi és ennyi só lehet. Nem adót vetnének ki.
2011. szept. 11. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: pl. eltörölhetnék a zöldségek, gyümölcsök, fehér húsok... áfáját. Az segítené az egészségesebb táplálkozás előretörését. Nyugat-Európában erősen támogatják a biotermelőket is. Nálunk meg ez az adó van helyette.
2011. szept. 14. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!