Mik a jelei, hogy szélsőséges a Jobbik?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 09:55
41/46 anonim válasza:
"TV székházrombolás kijelentése"
Nem kell szó szerint venni -.-"
42/46 anonim válasza:
A jobbik szélsőséges,mert az EP programjukban diktatórikus elképzelések és az emberi jogok semmibevételére utaló dolgok vannak: abortusztilalom(következménye elszegényedés),a "botránykeltő", "kultúraromboló" műsorok és adók betiltása(mert meg akarják mondani,hogy milyen műsort érdemes-vagyis kell-nézned!)
43/46 anonim válasza:
Ha a radikális szélsőséget jelent akkor igen.De szerinted Horvátországban vagy Szerbiában megengednének olyan csatornát működtetni ahol heti hetes megy? Nem igazán. 1adást élt volna meg. Egy magzat ugyanúgy élet,mint egy ember élete! a nem lenne abortusz már biztos 2millióval többen lennénk a rendszerváltás óta. (Bár az államnak köszönhetően nem mernek vállalni gyereket az emberek)
44/46 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy a Jobbik szélsőséges lenne. Azok a szélsőségesek, akik az országot ide juttatták, ahol tart.
45/46 anonim válasza:
Így van!
Nem tudom szó szerint idézni, de a lényege a következő:
"Szélsőséges a jobbik? Nekem Gyurcsány Ferenc a szélsőséges,ha ő baloldali, egyértelmű,hogy én jobboldali vagyok, de annak is a legszéle."
Vona Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!