Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ciki, ha utalom a magyarsagom?

Az ciki, ha utalom a magyarsagom?

Figyelt kérdés

Sztem, aki ide szuletik az hatrannyal szuletik...

Mindenhol leneznek minket, a magyar ember folyton a multon ragodik, es rohadt pesszimista...

2011. aug. 13. 19:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

"A magyar ember ha mögötted megy be a forgóajtón, valahogy mégis előtted fog kijönni."

Ez a magyar nyomulásról szól. Amúgy inkább magyar zsidókkal kapcsolatban tipikus...

2011. aug. 13. 20:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

" "A magyar ember ha mögötted megy be a forgóajtón, valahogy mégis előtted fog kijönni."

Ez a magyar nyomulásról szól. Amúgy inkább magyar zsidókkal kapcsolatban tipikus..."

Az óvodás zsidózás is magyar módi!

2011. aug. 13. 20:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Miert nem megyek el?

Talan mert 15 vagyok, de suli utan az elso lepesem lesz!

Amm koszi a valszokat, nem csalodtam a magyarokban...

2011. aug. 13. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

Mehetnél már most is rögtön. Kár rád költeni az adóforintunkat. Menj mihamarabb, és soha ne gyere vissza! Ne gondold, hogy itt hiányozni fogsz bárkinek is.

De egyet jegyezz meg. Akárhova csapódsz, ha ahhoz a nemzethez is úgy állsz, mint a magyarhoz, akkor ott is pont így fognak hozzád állni. Ahová mész, azokat nagyon becsüld meg, és nyalj be nekik csontig! ;-)

2011. aug. 13. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nagyon naiv vagy, majd ha kimész megtudod mennyit jelent neked a hazád, majd meg fogsz őrülni a honvágytól (nekem elhiheted).

21:17-es!

"Egy hazaáruló kutya vagy a liberális nemzetgyűlölő oktatás eredménye. Fogadni mernék hogy egy sz@ros amerikamajmoló kis p*csa vagy."

Te meg egy ezeréves szuperszittyamagyar p@r@szt vagy. Menj és etesd meg a turulodat!

2011. aug. 13. 21:37
 16/21 htr ***** válasza:
44%

így van, ez mind igaz amit olvasgattam a kommentek között,

pontosan azért ilyen az ország mert az emebrek jól mondják a magyarok többsége pesszimista, és ez a pesszimizmus itt mutatkozik meg. ha az embereknek pozitív felfogásuk lenne, akkor jobbá tehetnénk az országot. közrejátszik a korrupt politika és az is hogy a szomszédos országok lakói (szlovákia) utálnak minket azért, mert amivel ők rendelkeznek annak az alapját valójában mind mi építettük meg. szerintem is hagyd el az országot nincs szükségünk ilyenekre mint jómagad.

2011. aug. 14. 13:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Ciki: te vagy a rohadt pesszimista ha igy gondolkozol. :)
2011. aug. 15. 13:48
 18/21 A kérdező kommentje:

Majd ti fogtok sirni mert ugyse lesz nyugdijatok xDD

Az adosag ennel csak tobb lesz + minden 3. fiatal el foog menni :DDD

Lehet 100 ev mulva eltunik Mo. a terkeprol X'DD

2011. aug. 15. 16:28
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Erre csak azt mondom menny ki amerikába nigger p*csát nyalni te hányadék.
2011. aug. 15. 18:07
 20/21 A kérdező kommentje:
Thx, ezt meghagyom neked...
2011. aug. 15. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!