Csak én utálom ennyire az MSZP-t?
Figyelt kérdés
Ha már a nevét meghallom szinte kiráz a hideg... utálom :DD2010. jún. 5. 11:10
1/22 anonim válasza:
Nem, nagyon sokan utálják. Ugyanúgy sokan utálják a Jobbikot, Fideszt, etc.
2/22 anonim válasza:
nem te vagy az egyetlen én is utálom öket, de ezzel nem lesz jobb nekem
3/22 anonim válasza:
Ahhoz kéepst, hogy mennyire utálod, láthatóan örömet okozott leírni a nevét. Legalábbis a smileyk erre utalnak.
4/22 anonim válasza:
Én is lehet utálnám, de nem tehetem, faterom mszp-s polgármester.
5/22 A kérdező kommentje:
Pedig egyáltalán nem okozott örömöt!
2010. jún. 5. 11:17
6/22 anonim válasza:
Színvonalas kérdés.A kérdezőnek talán ettől van orgazmusa.
7/22 anonim válasza:
De azért vagy 2002-ben vagy 2006-ban szavaztál rájuk, aztán letagadtad. Tízből nyolc hozzád hasonló legalább is ezt tette, mielőtt kikötött volna a jobboldalon :)
8/22 anonim válasza:
Nem szeretem sem az MSZP-t,sem a Jobbikot. De nem is utálom őket csupán azért,mert a Fidesz ezt teszi 8 év óta.
A Fideszt viszont utálom,mert 8 éve mást sem tesz,mint megosztja az országot a hatalom érdekében. Most pedig csődközelbe vitte az országot a felelőtlen,és hazug pofázásával. Persze majd ezt ia az MSZP nyakába varrja!
9/22 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott, hogy 2002-ben és 2006-ban még nemis szavazhattam, mert nem voltam 18 éves. :D
2010. jún. 5. 11:41
10/22 anonim válasza:
én utálom az mszp-t, lmp-t, fideszt, jobbikot.
erre varrjál gombot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!