Csak én utálom ennyire az MSZP-t?
Én meg a Jobbikot utálom legalább annyira, mint Te az MSZP-t.:)
14/f
Előző!
Egy 14 éves gyereknek meg aztán számít is a véleménye...
Inkább játsszál a matchboxaiddal ;D
Egyébként én is ki nem állhatom az MSZP-t.
Én is 14 vagyok, és lefogadom, hogy több normális indokkal tudom utálni az MSZP-t, mint egy-két 30 éves Jobbik/Fidesz/LMP-s.
Mellesleg a kérdezőtől egy kérdés: Neked amúgy nincs jobb dolgod, mint a gép előtt chatelni a GYIK-on! Ez nem chat oldal!!! Inkább használd a www.*moderálva*, és ott szedj fel valami pasit/csajt, mert mindenkinek jobb lesz!
Amúgy ha nézted volna a választások eredményeit, akkor kiderült volna számodra, hogy Magyarország MINIMUM 3/4-e rühelli az MSZP-t!
Ha tudod, hogy miért utálod őket, itt leírhattad volna azt is. Lehet, hogy a családi felmenőkben bántottak valakidet, vagy bezárták, netán kivégezték - mert akkor érthető.
Ha csak a többség süket dumájától utálod, akkor ülj vissza az iskolapadba és még tanuljál, mert sok történelem óráról hiányozhattál.
Aki megtagadja múltját, annak nincs jövője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!