Csak én utálom ennyire Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
ha nem ő állna a Fidesz élén, akkor biztos arra szavaztam volna, de egyszerűen gyűlölöm ezt az undorító, hazug embert. más nincs így vele?2010. máj. 4. 17:18
2/16 anonim válasza:
Sokan O.V. miatt nem szavaznak a Fideszre, szóval nem csak te vagy így.
3/16 anonim válasza:
akkor megkérdezném hogy mi bajotok van vel?
annyi hogy politikus... és??
mindenkinek vannak hibái, O.V emberpárti míg nevet pártot nem mondok... mit csináltak???
4/16 anonim válasza:
Én is utálom. Egy szarkeverö törpe .Bukott miniszterelnök . Aki volt elmegyogyintézetbe is .
5/16 anonim válasza:
Mi a baj vele?
Gyurcsány a nagytőke kinevezett helytartója volt, és bár soha nem vallotta be, de nem is akart nagy nemzeti lenni.
Orbán ugyan annak a csoportnak a marionett figurája, és van arca a trikolórba "becsomagolódni"!
De mindenki látni fogja 1-2 éven belül, hogy talán még többet hazudik mint Gyurcsány " bár mind a kettőt rühellem"!
6/16 anonim válasza:
17:43-nak
ott a pont
AKI MEG LEPONTOZ/ZA, AZ BELÁTJA HOGY IGAZA VAN!!!!!!!
7/16 anonim válasza:
18:05-nek
itt kezdődik a diktatúra
8/16 anonim válasza:
Nem csak te. Akinek egy csöpp esze van mind utálja.
9/16 anonim válasza:
Tényleg volt elmegyógyintézetben? Ezt nem is tudtam, vajon mi sodorta oda szegényt? biztos túlhajtotta magát mikor éjszakákon át írta a Viktor Land Kongdom alkotmányát, a kis dakota. Egy csaló.
10/16 anonim válasza:
Ne aggódj, Ő meg téged utál!Akkor?Patt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!