Mi a célja a kormánynak?
"Hogy juthattál el a felsőoktatásig ilyen csapnivaló intelligenciaszinttel?"
IQ szintem 116, EQ szintem 121. Mindkettő jóval átlag felett. Németül, olaszul és angolul beszélek középszinten (németül és olaszul egyedül tanultam meg...) Nem tudom, miből gondolod, hogy "csapnivaló" az IQ-szintem.
Szerintem meg tök jogos a kérdésem. Amúgy tudom, hogy nem csak a Fidesz ilyen, de azért be kell ismerni, hogy ezek a rendelkezések, amit hoznak, nem épp a demokrácia építését segítik elő... (Lásd: felsőoktatási törvény -> miniszterelnök úr eldönthetné, hogy ki a jó szakember/professzor és ki a jó rektor, meg hogy melyik egyetem jó és melyik nem és melyik szak hasznos és melyik nem?)
"akinek nincs pénze az annyit is ér!"
És akinek nincs pénze de mindent megtesz hogy legyen? Az is annyit ér amennyi pénze van? Eléggé fennhordod az orrod kedves kolopele, nem? És ne hidd azt hogy én egy olyan ember vagyok aki állandóan csak sír hogy de sz@r neki mint a többség.
És ha te egy cég élén vagy? Akkor mi van? Letettél valamit az asztalra de egy kicsit elszállt veled a ló. Te is büdöset sz@rsz már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!