Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik vagy Fidesz?

Jobbik vagy Fidesz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
0%

10:52

Nem kell a "kábszeres duma"!

"Új erő!" - Jobbik!

Amíg kívülről nézték a Parlament küszöbét, addig mellkast döngölve fogadkoztak...

Bekerültek!

EGYETLEN HÉT (!) alatt "bekurvultak" a többi ganéj közé.

Hü'de hirtelen elkezdett változni minden körülöttük!...

Egyik nagyobb tetű, mint a másik ("politikai erő")!

Na erről ennyit!

- Ha nem bírod, ne füvezzél!

2011. aug. 5. 15:33
 52/74 anonim ***** válasza:
41%
JOBBIK!!!!!!
2011. aug. 5. 19:49
 53/74 anonim ***** válasza:
21%

"A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:18" Ha azt mondod hogy nem tudod miért a Fidesz számomra, azt nem hiszem el. Nem hinném hogy még nem botlottál bele az írásaim egy részébe.

2011. aug. 5. 21:09
 54/74 anonim ***** válasza:
39%
Az LMP nem egyenlő az SZDSZ-el. Legalább mielőtt valaki bar*mságot ír, nézzen már utána annak amit mond! Az LMP legalább gondolna a jövőre!
2011. aug. 6. 10:43
 55/74 anonim ***** válasza:
40%
utolsó! MÉG HA NEM EGYENLŐ az lmp a SZAD.ESSZEL, akkor is a cigókat pártolja, nekem ez elég is hogy ne szavazzak soha rájuk. Egyszerűen nem bírják felfogni se ők se a fidesz, hogy ha évszázadok óta nem tudtuk felzárkóztatni a romákat ezután se fog sikerülni, a génjükbe benne van a nem dolgozás, a lógás, az ingyenélés, lopás, bűnözés. Méghogy tanuljanak...!! Ők...??!! Vicc. És senki nem jöjjön most nekem azzal a 2 % kivétellel. Vagy még sokat írtam..???
2011. aug. 6. 15:03
 56/74 anonim ***** válasza:
71%
A Fidesztől nem vártam sokat 2010-ben, de ennél egy kicsit többet, ezért a Jobbik, de távol áll tőlem a Jobbik politikája is. Orbánunk már kormányzott eleget, menjen nyugdíjba és ne halljunk róla semmit.
2011. aug. 6. 19:35
 57/74 anonim ***** válasza:
55%
Az LMP nem támogatja a "cigókat", csupán az esélyegyenlőségre törekszik. Ami a megoldás kulcsa! Ugyanis ha kapnának munkát többségük menne. De nem kapnak! Mert kirekesztő a társadalom. Ha kapnának munkát, nem rekesztenék ki őket sok esetben a munkaadók, akkor nem lennének rászorulva hogy -egyes esetben- lopjanak, hogy életben maradjanak. Ők nem azért lopnak, amiért sokan közülünk "vérmagyarok" közül hogy jobb legyen, hanem hogy egyáltalán legyen valahogy. A Jobbik egy uszító, alacsony intelligenciájú, erőszakos, pusztító párt. (sztem a fejük is többnyire nyomi, de ez magánvélemény). Semmi más nem jut eszükbe, csak a gyűlöletkeltés.Fidesz=rossz, MSZP=rossz, Jobbik=rossz lenne, mert látszik hogy ami nem náci ahoz sík h*lyék, LMP=még nem volt hatalmon, nem tudhatjuk de jó a tervezetük. Na ezért fogok LMP-re szavazni ! Hajrá LMP!
2011. aug. 12. 18:34
 58/74 anonim ***** válasza:
44%
Ha a következő fordulóig nem lesz valami pozitív változás, akkor én is az LMP-re fogok szavazni. (az egyik előző)
2011. aug. 12. 19:13
 59/74 anonim ***** válasza:
25%

Az LMP nem támogatja a "cigókat", csupán az esélyegyenlőségre törekszik. Ami a megoldás kulcsa! Ugyanis ha kapnának munkát többségük menne. De nem kapnak! Mert kirekesztő a társadalom. Ha kapnának munkát, nem rekesztenék ki őket sok esetben a munkaadók, akkor nem lennének rászorulva hogy -egyes esetben- lopjanak, hogy életben maradjanak. Ők nem azért lopnak, amiért sokan közülünk "vérmagyarok" közül hogy jobb legyen, hanem hogy egyáltalán legyen valahogy. A Jobbik egy uszító, alacsony intelligenciájú, erőszakos, pusztító párt. (sztem a fejük is többnyire nyomi, de ez magánvélemény). Semmi más nem jut eszükbe, csak a gyűlöletkeltés.Fidesz=rossz, MSZP=rossz, Jobbik=rossz lenne, mert látszik hogy ami nem náci ahoz sík h*lyék, LMP=még nem volt hatalmon, nem tudhatjuk de jó a tervezetük. Na ezért fogok LMP-re szavazni ! Hajrá LMP!

Akkor alkalmazzad te a seg*hü*e cigókat...égessed magad velük...Az hogy kirekesztő vagyok azért van mert minden héten beszólnak:) Ezek után nulla toleranciát nyújtok feléjük. Oldják meg a problémáikat maguk. Nekem se segít(ett) senkia családomon kívűl. De sose mennék el lopni, meg öregeket verni.

Te honnan veszed h éhen akarnak dögleni? Én azt látom h 2-3 merci-audi,-bmw vel rendelkeznek.

Te sötét tapasztalatlan :) neked való az LMP, pont az ilyen nyámnyila "intelektuel" valamik gyülekezete.

Én Fideszes vagyok, de támogatom a jobbikot is. Sajnos kell ma Magyaro-ra a Jobbik. Szükség van rájuk.

A fidesznek pedig időt kell adnunk. Abból épít ami van. A nagy semmi. Idő. Most volt a választás emberek... Vagy az jobb lenne ha húznánk, tolnánk az időt, halmoznánk aza dósságot DE járjon ami jár ? menjünk 40évesen nyugdíjba életerős férfiként ? Fizessüka segílyt még a köv 2-3 dakota nemzedéknek is?

A kezeléshez gyökeres változások, fájdalmad lépések kellenek. A rehabilitációhoz pedig idő. A sok hozzádhasonló korlátolt ezt nem látja át. Szavazz csak az lmp-re vagy mire, a hozzám hasonló sorgalmas-tanulékony fiatalok nak sincs meg az eslyegyenlőség de te csak foglalkozz azokkal a gyökerekkel!

2011. dec. 17. 14:45
 60/74 anonim ***** válasza:
50%
Ha továbbra is gyarmati kizsákmányolást, és mély szegénységet akartok akkor zsidesz. Ha viszont radikális változást, akkor Jobbik ! És a radikális nem a pusztulást jelent,(ahogy a médiában mondják, és kimosták vele az agyatokat) hanem a teljes változást.
2011. dec. 17. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!