Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik vagy Fidesz?

Jobbik vagy Fidesz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
65%
miért? amit a fidesz művel az emberekkel az nem szégyen és gyalázat??????????????
2011. aug. 4. 19:17
 42/74 anonim ***** válasza:
46%
nem vagyok még 18, de ha szavazhatok akkor inkább egyikse ;)
2011. aug. 4. 19:18
 43/74 anonim ***** válasza:
61%
Jobbik!
2011. aug. 4. 21:55
 44/74 anonim ***** válasza:
20%

Egyesítsük a 2 párt legjobb tulajdonságait és legyen a neve JOBBDESZ :D

na arra szavazok :D

Z

2011. aug. 5. 00:00
 45/74 anonim ***** válasza:
24%
A Fidesznél nincs ma jobb, és nem is lesz. Nekem legalábbis biztos nem.
2011. aug. 5. 00:19
 46/74 anonim ***** válasza:
20%

kolopele!

Fejtsd ki a miérteket! (ha itt nem látod értelmét, akkor privát üziben)

1 A4-es oldalnál azért ne legyen több :D

Z

2011. aug. 5. 01:18
 47/74 anonim ***** válasza:

Én, egyetlen egy párta sem tenném le a voksot!

Jó lenne már olyant látni, hogy csak civilek ülnének a parlamentben, semmilyen politikai párt támogatását nem élveznék.

2011. aug. 5. 06:17
 48/74 anonim ***** válasza:

Én nem értem azokat az embereket akik azt mondják " ÉN NEM SZAVAZOK EGYIK PÁRTRA SEM MERT MIND SZAR "

mégis honnan tudnád hogy szar? a Fidesz a szar, hogy nem tesz semmit de a jobbikról meg akár más pártokról, hogy mondhatod hogy szar ha egyszer lehetőségük se volt még, hogy bizonyítsanak de egyből szar 2/3 mellett IS hőbörögnek még ha nem érnek el semmit.. de próbálkoznak.

2011. aug. 5. 10:52
 49/74 anonim ***** válasza:

ma 10:52:

te tudod, hogy miről beszélsz?

Volt már MSZP is a hatalmon, SZDSZ is, mint szövetségként az MDF-el, illetve később az MSZP-vel, de a Fidesznek sem ez az első alkalma, hogy kormányoz.

A többi pártól meg egy szót sem, mert olykor, még a szánalmas jelzőt sem lehet rájuk aggasztani.

2011. aug. 5. 12:02
 50/74 anonim ***** válasza:
35%

LMP= SZDSZ2, zsidók, balliberálisak, drogpártolók,b.zifelvonuláspártolók

MSZP= retek kommunista Kádár-patkányok

Fidesz=nem tudom hová rakni őket...feldűhít amikor Orbán kitalálta hogy gyerek utáni szavazati jog...persze ezt elutasították de ez is a cigányoknak kedvez... én érezzem magam hátrányos helyzetben mert nem vagyok az?

Jobbik= SZEBB JÖVŐT! a cigányozásra érzékenyek sokan, ahogy olvastam a kommenteket...csak elmondanám, hogy a gazdasági politikájuk alapja a cigányok munkába küldése mert ez a probléma igen komoly Magyarországon, hogy a cigányság nem hajlandó dolgozni tisztelet a 2% kivételnek!

2011. aug. 5. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!