De inkább egy rendes baloldali párt kéne az országnak.
2011. aug. 4. 12:28
32/74 anonim válasza:
Jobbikot kormányba! FIDESZ-est Dunába! :D
Z
2011. aug. 4. 13:30
33/74 anonim válasza:
Állt elő bármilyen tervvel a Parlamentbe való kerülése óta a Jobbik? (Leszámítva a cigányokra vonatkozóakat.) Ők csak tiltakozni szoktak, azon kívül ülnek a s*ggükön. Például az LMP-nek sincs nagyobb beleszólása a dolgokba, mint nekik, mégis tőlük legalább hallunk ötleteket: erre és erre ezt lehetne csinálni. Jelenleg a gazdaságot kell egyenesbe hozni, ott pedig semmi jelentős ötletük nem volt még. Ezen kívül Európa már a Fidesz médiatörvényére is igen érzékenyen reagált. Arra nem gondoltok, hogy mi történne egy olyan szélsőséges párt esetén, mint a Jobbik? Mint más államokra nem támaszkodó ország, nem engedhetjük meg magunknak a negatív megítélést.
2011. aug. 4. 13:31
34/74 anonim válasza:
uccsó! nem nézed a parlamenti közvetítést!
Szemkötős xyz.....
2011. aug. 4. 13:34
35/74 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:31
Ha megkérdezhetem ezt te mégis honnan szedted? Nézd már meg hány oldalas programjuk van! Az sem számít hogy a Jobbik a legaktívabb ellenzéki párt? Az sem érdekel hogy a Fityisz az ő programjukat másolja? (Mondjuk most a Maszop is lenyúlta Z. Kárpát Dani törvényjavaslatát..)
2011. aug. 4. 14:16
36/74 anonim válasza:
Én szoktam nézni, bár nem mindegyiket. A Jobbiktól a következők maradtak meg: "cigányok" "Alföldi" "b.zik" "cigánybűnözés" "Alföldi" "kommunisták" "libsik" "Alföldi" "Orbán"
2011. aug. 4. 14:17
37/74 anonim válasza:
"Jobbik a legaktívabb ellenzéki párt"
Hát persze, mindig az az ellenzék, aki épp nincs kormányon.Aztán, ha majd odakerül, akkor azt fogja csinálni, ami ellen azelőtt látványosan tiltakozott.Magyarul:népet nyúzni.Mindegyik csak ehhez az egyhez ért.A jobbiknál sem lenne ez másként.
Úgyhogy egyik se!
2011. aug. 4. 15:55
38/74 anonim válasza:
Szerintem meg LMP!
2011. aug. 4. 18:19
39/74 anonim válasza:
Jobbik!!Rájuk adom a voksomat 2014-ben.
Arra azért kíváncsi lennék aki azt írta egyik sem annak ki lenne a jó? A tolvaj szocik vagy a cigótámogató Lmp? Akik az szdsz utóda más néven.
A Fidesz pedig tényleg épít. Méghozzá LEépítést idéz elő minden munkahelyen, főleg jövőre ha a min.bér 100 ezer lesz.
2011. aug. 4. 19:11
40/74 anonim válasza:
ez komolyan szegénységi bizonyítvány hogy ennyien szeretnék a jobbikot belegondolni is rossz mi lesz itt ha szereznek egy 2/3-od de a mai emberek ennyire nem tanulnak történelmet hogy a nyilaspártot sírják vissza szégyen és gyalázat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!