Jobbikosok mit gondol Sigmund Freud Elméletéről miszerint minden ember biszexuálisnak születik, és csak a környezet hatására vállnak heteroszexuálissá vagy meleggé. Nos vélemény?
"Még jó hogy leírtam, hogy nem vagyok prűd... Mindegy, ahogy azt is leírtam hogy ez a heteroknál is zavar. Nem arról van szó, hogy egy szájra puszi nem megengedett"
nem érted
nincs olyan, hogy megengedett
max. olyan, amit te megengedettnek tartasz vagy nem.
prűd vagy, csak nem ismered a fogalmat vagy nem vallod be.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:57
előbb-utóbb mindenkiből kijön az állat
nyilván vannak kivételek
forgasd ki a szavaimat, nem érdekelsz
"Maga a jobbik is elítéli, ha valaki méltatlanul bánik a másikkal, de hát igazából utána járni ezeknek ugye lényegtelen, meg unalmas lenne, ráadásul kényelmetlen rájönni arra, ha valakinek nincs igaza...
"
nézzed már meg őket jobban...
nem éppen a mintaéletmódjukról híresek
a sok elkeseredett fiatal pedig a saját honfitársait bántja, nem éppen a balhés cigóknak megy neki...
ne,m kell itt ártatlan kis szelíd bárányoknak beállítani senkit.
magyarázd már meg, hogy miért van az, hogy a leginkább gyűlölködő politizáló állampolgárok, Jobbikosok?
ezt nem a média sulykolja, ki kell nyitni a szemed!
egyébként ezt meg a saját médiátok sulykolja, hogy a média sulykol...
értem mire gondolok, vagy most is álszenteskedéssel elnézést kérve fogsz egy hosszú kommentben válaszolni?
inkább menjél smárolni, ahol akarsz :)
"Én, mint hetero szintén vonuljak fel és vágjam más arcába, hogy tessék hetero vagyok akkor is?"
ki beszélt itt vonulgatásról?
valamit össze (ide) keversz:
nem tartom kívánatosnak a b*zifelvonulást
hetero vagyok
nem tartom kívánatosnak a heterofelvonulást sem
nem szeretem, mikor a sok proli üvöltve megy ki ellentüntetni. ennyi az egész
itt van pár Jobbikos reakció
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__201..
a végén a kérdező kommentjében a slusszpoén
ennyit a szimpatizánsok értelmi színvonaláról és műveltségéről.
"Orvosnak tanulok, van homoszexuális barátom, és ma egész nap cigány származású koraszülötteket ápoltam gyakorlaton. Ezekkel együtt pedig Jobbik szimpatizáns."
javaslom változtasd meg a pártszimpátiád
mert ez így nem összeegyeztethető
de a te dolgod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!