Jobbikosok mit gondol Sigmund Freud Elméletéről miszerint minden ember biszexuálisnak születik, és csak a környezet hatására vállnak heteroszexuálissá vagy meleggé. Nos vélemény?
Számold meg, ha ennyire érdekel.
Van pár százezer jobbikos polgár ebben az országban, kérdezd meg mindegyiktől, biztos nem fognak megharagudni. ;)
Én meg azt mondom, hogy b.zinak születni kell.
És te meg is születtél Kedves Kérdező!
De minek...? :D
Vagy provokálsz, vagy poénból írod ki a kérdést.
Sem korrekt Jobbikos, sem normális Fideszes (vagy más) politizálótól jó esetben ne várj erre értelmes választ. :-) helyesen: "mit gonoltok" és nem mit gondol.....stb.
Én nem örülnék neki, ha a kisfiamnak valaki az oviban a kukiösszedugdozást tanítaná, mert hát az milyen q-ra természetes. Bocs, de ebben maradi vagyok.
Ha én nem dicsekszem azzal, hogy férfi létemre a nőket szeretem és nem tartom felsőbbrendűnek magam érte, akkor a "más" gondolkodású se tartsa "többnek" magát.
Freud nem volt buta ember, de kétlem, hogy sokan fejben felérnének oda, hogy felfogják, hogy milyen összefüggésekben kezelte a dolgokat. És ez már bocs, de nem pártfüggő dolog. .-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!