Jobbikosok mit gondol Sigmund Freud Elméletéről miszerint minden ember biszexuálisnak születik, és csak a környezet hatására vállnak heteroszexuálissá vagy meleggé. Nos vélemény?
"Jobbikosok mit gondol Sigmund Freud Elméletéről miszerint minden ember biszexuálisnak születik, és csak a környezet hatására vállnak heteroszexuálissá vagy meleggé. Nos vélemény?"
Jobbikosként azt gondolom, hogy provokációnak szántad a kérdést. Magyarként meg azt, hogy nem tudsz fogalmazni ugyanis teljesen értelmetlenül tetted fel a kérdést.
Átlagemberként pedig azt mondanám el erről, hogy én már 2 naposan megmarkoltam a nővérke mellét a kórházban. Szóval nem hinném, hogy abban a két napban dőlt el, hogy b.zi leszek vagy sem...
"Mell anyatej."
Pontosan. Kellemest a hasznossal. :)
Ha Sigmund Freud echte magyar lett volna akkor pedig az ő elméleteit éltetnék.
Sok magyarnak mindent el lehet adni, a lényeg hogy nemzeti legyen.
Viszont ha valaki kutató zsidó volt, akkor jöhet a "fujjzsidó"
Jobbikosok töröljétek magakotak facebookról mert Zuckerberg is zsidó.
"jobbikosként":
Azt hogy ez is csak egy elmélet, egy ember véleménye
Az én véleményem meg az hogy minden ember heteroszexuálisnak születik és csak a (rossz) környezet hatására válik mássá
Esetleg még lehet a gének hibája amivel sokan dobálódznak de ez ma még nem bizonyítható
Mindenesetre azt kijelenthetjük tényként hogy nem egy pozitív dolog (illetve a pozitívként történő beállítása se helyénvaló dolog) - de ez már egy másik téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!